Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Garden festival definitivno odlazi iz Petrčana

29.11.2011. 23:00
Garden festival definitivno odlazi iz Petrčana


Garden i dalje cvjeta i seli se na novu lokaciju u srpnju 2012. godine! Očekujte predivnu privatnu plažu i muziku na otvorenom do zore, poručuju iz direkcije Garden festivala


Petrčane, odnosno prostor pred hotelom Pinija nakon šest godina, više definitivno neće biti mjesto održavanja Garden festivala.
“Najprije vam želimo zahvaliti na silnim porukama podrške u proteklih nekoliko tjedana. Iznimno smo vam zahvalni za sve lijepe želje i inspirativne riječi kojima ste nas preplavili.
Međutim, iako nam je žao što vam moramo potvrditi da lokalitet Petrčane više neće biti mjesto festivala kojeg znate i volite, sretni smo što vam možemo objaviti da su se oblaci razišli i da će Garden opet cvjetati u srpnju iduće godine i nadalje.
Prošli tjedan došli su nam ljudi koji organiziraju druge evente u sklopu Gardena i proveli smo nekoliko dana tražeći uokolo po regiji (između zadarske i splitske zračne luke) bezbrojne čarobne lokacije koje su nam velikodušno ponuđene. Suzili smo izbor i sada je pred nama kratka lista lokaliteta koje trebamo još jednom proći. U posljednjih 7 dana vidjeli smo više jadranske obale nego u posljednjih 7 godina koliko ovdje živimo. I doista je očaravajuća!
Zato izdržite s nama još tjedan dana dok ne finaliziramo detalje i dat ćemo vam informacije čim postanu dostupne, ali sjeme Gardena čvrsto je posijano za 2012., za trajni cvat”, stoji u e-mailu kojeg su iz direkcije Gardena poslali svim svojim dugogodišnjim fanovima, posjetiteljima i poslovnim suradnicima.
Na službenoj stranici gardena na Facebooku stoji:
“Garden i dalje cvjeta i seli se na novu lokaciju u srpnju 2012. godine! Očekujte predivnu privatnu plažu i muziku na otvorenom do zore. Ovo neće utjecati na letove koje ste rezervirali, ali ako ste bukirali smještaj u Petrčanima javite se na e-mail [email protected]. Fotografije slijede uskoro”.
U međuvremenu, peticiju o zadržavanju Garden festivala u “Zadru odnosno zadarskoj regiji” potpisalo je 437 ljudi.