Spot sniman na Zrmanji i u vinskom podrumu u Murvici

Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN
Goran Trivić, Branka Lipotica, Davor Strenja, Marina Tomašević, Nevena Torbarina i Denis Perkušić

Kako je nekada izgledala vožnja vlakom od, primjerice, Sarajeva do Zagreba? Na koji način su putnike dočekivali na kolodvoru u Osijeku, a na koji u Titogradu? Kako su zvučale spikerice, kakav je ukus imalo pohano pile - rekvizit bez kojeg se nije ulazilo u vagon, kako su zvučali legendarni sentiši, a kako gramafonske ploče....? Te, vezane za bivšu državu, kao i brojne druge teme, bile su inspiracija popularnom stand-up komičaru Zlatanu Zuhrić Zuhri, prije nekoliko dana, u restoranu Kornat, na jednoj posebnoj večeri, posvećenoj pjesmi i smjehu. Zuhra je održao stand-up nastup, svojim šalama već uobičajeno dobro zapalivši publiku, a predhodila mu je promocija novog video spota/ pjesme Marine Tomašević "Nisam ti bila na prvom mjestu". Marina u pjesmi nije bila na prvom mjestu svom imaginarnom dragom, no te je večeri bila, ako ne na prvom, onda visoko pri vrhu dragih osoba okupljenim uzvanicima i gostima restorana, koji su došli poslušati njen novi singl.

- Hvala vam što ste došli, što zajedno sa mnom radite na razbijanju te medijske blokade grada Zadra. Želja mi je da Zadar dobije svu medijsku pažnju koju zaslužuje, da se čuje o ovim našim ljudima, o brojnim i kvalitetnim umjetnicima, kao i svim drugim vrijednim, sposobnim pojedincima, kojih u ovom gradu ne manjka, naglasila je pjevačica, predstavljajući jednu za drugom, jednog za drugim svoje prijatelje/ice, malu, no po profesionalnim zaslugama itekako značajnu skupinu zadarske sredine.

Dodala je kako je jako ponosna na spot, da je odlično ispao, pa čak i bez filtera koji gotovo pa neizostavno idu uz kameru.

- Iako imam 55 godina, nisam tražila nikakve posebne filtere prilikom snimanja, svoje godine ne skrivam, uskoro ću postati i baka, ponosno je najavila pjevačica, ne zaboravivši ni nabrojati glavne aktere njene nove glazbene priče.

- Spot su radili Davor Strenja i Goran Trivić, a u njemu glume moji prijatelji, mladi šarmantni Denis Perkušić i Nevena Torbarina iz Zadra, koji glume moju životnu priču iz prošlosti.

Producentica Branka Lipotica predložila je za snimanje prekrasna mjesta oko rijeke Zrmanje, gdje smo snimali kadrove dvoje zaljubljenih ljudi.

Ja sam svoje kadrove snimila u vinskom podrumu mog zeta u Murvici kraj Zadra. Za vrijeme snimanja zabavili smo se uz vrhunsko vino iz podruma, a ispod peke su se pekle mesne delicije s ličkim krumpirom, objasnila je kraljica dalmatinskih fešti, kako ju znaju nazivati.  Glazbu za pjesmu potpisuje Goran Topolovac, tekst Željko Kovač, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Antonio Zadro.

Shodno prilici, uz dobru glazbu i „red" smijeha išao je i dobar meni, nekoliko vrhunskih sljedova (hadni riblji tris, tortice od kozice sa gropima, grdobina na pari s umakom od naranče i  pjenicom od peršina na pireu od mrkve i desert) čime je gurmansko-zabavna večer izvrsno zaokružena.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno