Božićna čarolija u srcu Dalmacije

Slika korisnika valentinam
Adventski program u Biogradu
Tradicionalni Božićni sajam se održava u tri subote zaredom: 2.12., 9.12. i 16.12. s početkom u 18:00 sati, a 22.12. (petak) u 19:00 sati u parku kod kolodvora bit će "Božićna večer klapa"

Kako obavještavaju iz biogradske Turističke zajednice, tradicionalni "Božićni sajam" u Biogradu na Moru, koji je sastavni dio programa Advent u Biogradu počinje u subotu.

S obzirom na pozitivne reakcije građana i posjetitelja sajma u Biogradu, lokacija je i ove godine ista, u parku kod kolodvora koji je, na oduševljenje svih, a najviše najmlađih - ukrašen božićnim ruhom.

Sajam se održava u tri subote zaredom: 2.12., 9.12. i 16.12. s početkom u 18:00 sati, a 22.12. (petak) u 19:00 sati u parku kod kolodvora bit će "Božićna večer klapa". Na sajmu će biti mnogi domaći izlagači s raznovrsnom ponudom gdje će svakako biti najzanimljivije na prvom sajmu kada će se izlagači predstavljati uglavnom adventskim vijencima jer je i ova nedjelja prva nedjelja došašća. Na svakom od sajmova nudit će se i primamljiva gastro ponuda gdje će uz kuhano vino svi posjetitelji moći uživati u morskim delicijama, kao što su rižoti od kozica, crni rižoto od sipa, bakalar na crveno i bijelo i sl., ali i za ljubitelje mesa neće manjkati ponude, pa će se na prvom sajmu dijeliti pečene kobasice u pecivu.

I ove godine će u parku biti i poni kojeg će djeca moći jahati ili se slikati s njim. Od 9. prosinca na sajmu će biti Djed Mraz i Teta Mrazica, a za djecu su pripremljena i mnoga iznenađenja.

Za sve posjetitelje pripremljen je bogati zabavni program gdje će osim djece dječjeg vrtića i osnovne škole te mažoretkinja biti i bendovi Kanela i Zaratino te klapa Fumada iz Svetog Filipa i Jakova. Smijeh i dobru zabavu osigurat će nam i dvije dječje predstave koje će se održati za vrijeme sajma u parku.

Biograd je ove godine božićnu atmosferu odlučio začiniti dobrom svirkom na više lokacija pa se tako u sklopu programa Advent u Biogradu u caffe baru Obala organiziraju koncerti: Kuzma & Shaka Zulu, grupa Vatra te Diktatori, u beer pub & burger house Uvik Kontra nastupaju Pacific Bullets, odličan retro cover bend, a u caffe baru Škverić nastupaju Neprijatelji te AJ Trio & Elena Stella.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno