POKUŠAO ZGAZIT POLICAJCA PA POBJEGAO Bjegunac pokupio svoju maloljetnu djecu i otišao u unutrašnjost Hrvatske

Slika korisnika mkvanja
Policija traga za muškarcem koji je pucao na njih
Radi se o recidivistu s podebljim policijskim dosjeom u kojem ima imovinske delikte, nanošenje teških tjelesnih ozljeda, pokušaje ubojstava, provalne krađe i krađe te bijeg iz zadarskog zatvora u vrijeme dok je bio u istražnom pritvoru
D. STANIN/ PIXSELL
Automobil BMW mecima izbušenih guma koji je bjegunac ostavio

Zadranin P.Č. (32) koji se u utorak navečer, nakon što je  počinio niz kaznenih djela, dao u bijeg pred zadarskom policijom, napustio je zadarsko područje i uputio se u unutrašnjost Hrvatske, kažu u  PU zadarskoj.

- Osnovano se sumnja da je 32-godišnjak ukrao vozilo Opel Combo  zadarskih registracijskih oznaka, iz kuće uzeo svoju djecu, djevojčicu od  10 godina i dječaka od pet godina i s njima  napustio Zadar. Imamo saznanja da se uputio negdje u unutrašnjost Hrvatske, rekao je na konferenciji za medije u četvrtak Bore Mršić, voditelj Službe kriminalističke policije PU zadarske.

Ovaj recidivist s podebljim policijskim dosjeom u kojem ima imovinske delikte, nanošenje teških tjelesnih ozljeda, pokušaje ubojstava, provalne krađe i krađe te bijeg iz zadarskog zatvora u vrijeme dok je bio u istražnom pritvoru, u utorak je najprije na jednoj benzinskoj postaji ulio  gorivo u vrijednosti od 300 kuna u BMW požeških registracija i dao se u  bijeg ne podmirivši račun. Potom je provalio u skladište jednog obrta  gdje je pokušao ukrasti  strujne kabele, no osujetio ga je jedan od vlasnika pa se ponovno dao u bijeg BMW-om. Kad je policija otkrila njegovu  lokaciju te ga zatekla u automobilu i dala mu zapovijed da iziđe, ponovno je nagazio gas i umalo pregazio jednog od policajaca. Oni su zapucali  za njim i izbušili mu pneumatike, nakon čega je ostavio automobil i dao  se u bijeg pješice. Provalio je u obližnju pekaru, iz registar kase ukrao novac i ključeve dostavnog vozila s kojim je nastavio bijeg.
U PU zadarskoj kažu kako nema nikakvih indicija da bi on naudio svojoj malodobnoj djeci koje je u bijeg poveo sa sobom.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)