Uz najljepše trenutke karijere, Jure Brkljača daruje vam božićnu pjesmu!

Slika korisnika mkvanja
Postigao ostvarenje sna
Sretan sam što sam dio turneje i ponosan što ovako mlad imam čast nastupiti uz ovakva imena. Osjećam odgovornost, jer pjevam skladbe, koje su obilježile Olivera, a istodobno mi to jako znači, jer iste jako volim, kazao je pjevač
Tony Cetinski, Tedi Spalato i Jure Brkljača

Jure Brkljača u posljednje vrijeme proživljava najljepše trenutke dosadašnje karijere.

Mladić koji talentom i skromnošću osvaja srca publike svih generacija, doživio je nove iznimne trenutke. Početkom mjeseca krenula je koncertna turneja u Sloveniji, a sve u čast glazbenoj legendi Oliveru Dragojeviću. Uz najveća imena estrade, svoje mjesto u ovoj posebnoj priči  ima i Jure. U društvu Tonyja Cetinskog, Petra Graše, Zorice Kondže i  brojnih drugih, nastupio je do sada u najelitnijim glazbenim dvoranama Ljubljane, Maribora, Novog Mesta, Celja, Kopra i malo je reći  oduševio. Reakcije na Jurine izvedbe Oliverovih pjesama su nevjerojatne, a publika ga doslovno ne pušta sa pozornice.

Od samog početka Jure je, u više navrata isticao kako je ovo ostvarenje sna.

'Sretan sam što sam dio turneje i ponosan što ovako mlad  imam čast nastupiti uz ovakva imena. Osjećam odgovornost, jer pjevam skladbe, koje su obilježile Olivera, a istodobno mi to jako znači, jer  iste jako volim. Nekoliko puta nastupali smo zajedno i uvijek me puštao da preuzmem pjesmu. Puno sam od njega naučio i još uvijek učim.'

Da se najbolje osjeća kada zakorači na pozornicu i svoju energiju podijeli sa publikom, Jure je dokazao nebrojeno puta, nastupajući kao gost Tonyju Cetinskom, a sada priprema, ono što su svi nestrpljivo čekali  – svoje samostalne koncerte.

Uz stalna putovanja, rad u studiju na novim pjesmama, Jure briljira i  izvedbama u televizijskom showu 'A strana' HRT-a. Njegova interpretacija legendarne skladbe 'Trag u beskraju' ili zajednička izvedba s Marko Kutlićem pjesme 'U ljubav vjere nemam' nešto je, što jednostavno morate vidjeti.

I ne bi Jure bio, to što je, da sve svoje obožavatelje, nije uoči najljepšeg mjeseca u godini, darivao nečim posebnim.

Dirljiva glazbena priča naziva 'Božić je', stiže nam iz autorskog pera  samog Jure, a izaziva emocije i potiče pravi duh Božića, te nas tjera da  potražimo toplinu i radost u zagrljaju voljene osobe.

'Pjesma govori o dvoje mladih ljudi koji u blagdansko vrijeme, nemaju neki luksuz i nemaju gdje slaviti Božić, ali se vole i najvažnije im je  da su skupa.', istaknuo je Jure.

Kako zvuči božićna priča Jure Brkljače 'Božić je' poslušajte na You Tube kanalu Hit Recordsa.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)