Starijim sumještanima poklon bonovi, studentima stipendije

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Općina Povljana će u prosincu obradovati i staro i mlado
Poklon bonovi mogu se preuzeti od 1. do 20. prosinca 2021. od 8 do 14 sati u prostorijama Općine Povljana. Kao dokaz da je barem jedan član kućanstva osoba koja koja je navršila 70 ili više godina, potrebno je priložiti valjanu osobnu iskaznicu
Velimir BRKIĆ
U Općini Povljana dijele bonove za starije sumještane i stipendije za studente

Općina Povljana će povodom nadolazećih blagdana dijeliti poklon bonove za svako kućanstvo u kojem prebiva jedna ili više osoba, a imaju navršenih 70 godina starosti i više, s prebivalištem na području općine Povljana. Poklon bonovi mogu se preuzeti od 1. do 20. prosinca 2021. od 8 do 14 sati u prostorijama Općine Povljana. Kao dokaz da je barem jedan član kućanstva osoba koja koja je navršila 70 ili više godina, potrebno je priložiti valjanu osobnu iskaznicu. Poklon bon je u vrijednosti 400 kuna, te se može iskoristiti u TC Lorenco - Povljana. Valjanost poklon bona je do 31. prosinca 2021. godine.

Osim toga, Općina Povljana je raspisala i Natječaj za dodjelu studentskih stipendija u akademskoj godini 2021./2022. koji je dostupan za studente koji unatrag dvije godine imaju prijavljeno prebivalište na području Općine Povljana i studiraju u Hrvatskoj i inozemstvu, a imaju status redovitog ili izvanrednog studenta, a koji istovremeno nisu korisnici neke druge stipendije. Ukoliko jesu, iste se moraju odreći ako ostvare pravo na stipendiju općine Povljana. Rok za podnošenje prijava je do 15. prosinca u 12 sati, a svi potencijalni kandidati ispunjenu dokumentaciju trebaju osobno predati u prostorijama Jedinstvenog upravnog odjela Općine Povljana ili putem pošte.

Osim pomoći i potpora svojim mještanima, iz Općine su se također pohvalili uspjesima svojih sumještana Ivane i Marina Pernara, koji su sudjelovali na državnom prvenstvu u organizaciji Hrvatskog lovačkog saveza, koje se održalo na području Primorsko - goranske županije. Zadarska županija slala je svoj tim, izabran na županijskom prvenstvu održanom prije 15 dana u Povljani, na kojem su Ivana i Marino osvojili prvo mjesto u ženskoj i muškoj kategoriji. Državno prvenstvo održavalo se u šest baterija, u kojem prvaci baterija idu u baraž, a Marino se između šest najboljih izborio za prvo mjesto. Ivana je izborila prvo mjesto bez baraža, a bila je i trećeplasirana po bodovima između svih 50 najboljih lovaca u Republici Hrvatskoj.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno