Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Zadarsko Silvestrovo zove na dobru zabavu

Autor:

29.12.2008. 23:00
Zadarsko Silvestrovo zove na dobru zabavu


Cijena ulaznice za Gotham je 120 kuna, a ona uključuje koktel dobrodošlice, švedski stol i novogodišnji pjenušac u ponoć, tako da posjetitelj ne mora ništa dodatno potrošiti, kazao je Brezovac, istaknuvši kako je u prodaji ukupno 600 ulaznica, koje je moguće kupiti u agenciji Aquarius
Sutrašnja dugoočekivana novogodišnja noć, nerijetko nazvana i “najluđom noći u godini” zasigurno će i u Zadru prouzročiti puno dobre zabave. Iako redovito postoje oni koji ostaju imuni na najrazličitije vrste zabave koju ova velika fešta podrazumijeva, sudeći prema ovogodišnjoj ponudi u zadarskim hotelima, restoranima te klubovima i kafićima, “imuni” će Zadrani biti rijetki.
Gustafi u Arsenalu
Naime, u gotovo svakom poznatijem zadarskom ugostiteljskom objektu sutra navečer će biti organizirana dobra zabava, a cijena, koja se razlikuje ovisno o ponudi, prilagođena je svakom džepu. Razlog je to zbog kojeg će sigurno biti rijetki oni koji će novogodišnju večer odlučiti provesti tek uz televizijski program.
Postoji tako mogućnost novu 2009. godinu dočekati u zadarskom Arsenalu i to uz Gustafe, najveseliji hrvatski bend uz koje je dobra zabava zajamčena.
Iako su se mnogi do sada odlučili novu godinu dočekati u Arsenalu, za one koji se još dvoume valja podsjetiti kako cijena ulaznice za parter iznosi 350 kuna, a uključuje piće dobrodošlice, hladni buffet te šampanjac u ponoć. Dok oni “dubljeg džepa” za cijenu od 500 kuna mogu uživati u galeriji što podrazumijeva rezervaciju stola, toplo-hladni buffet te crtane portrete gratis.
Također, kroz najluđu noć goste će voditi Ivana Zrilić i Elvis Papić, dok će glazbom DJ Tome, a karte je još uvijek moguće rezervirati na 023/253 820 te na internetskoj stranici [email protected].
Popularni zadarski Gotham club ni ovog puta neće razočarati svoje posjetitelje, a kako doznajemo u razgovoru sa Zdenkom Brezovcem, vlasnikom kluba, za ovogodišnji doček u Gothamu ne nedostaje zainteresiranih.
– Ove godine će nastupiti grupa “Venera”, bend iz Zagreba poznat po izvrsnoj zabavi. Cijena ulaznice je 120 kuna, a ona uključuje koktel dobrodošlice, švedski stol i novogodišnji pjenušac u ponoć, tako da uz cijenu ulaznice posjetitelj gotovo da ne mora ništa potrošiti, kazao je Brezovac, istaknuvši kako je u prodaji ukupno 600 ulaznica, koje je moguće kupiti u agenciji Aquarius.
Istakuo je također da ulaznice još uvijek nisu u potpunosti rasprodane, a sutra na staru godinu ulaznice će od 16 sati biti moguće kupiti i na samoj blagajni Gotham cluba.
Maraschino bar, nezaobilazna dnevna i noćna destinacija pretežno mladih Zadrana ni na novogodišnju noću neće razočarati svoje posjetitelje, a kako ističe Dean Marković, iz Maraschino bara, uz cijenu od 200 kuna zabava je zajamčena.
– Cijena ulaznice je 200 kuna, a u cijenu je uključen švedski stol, pjenušac u ponoć i tri poznata DJ-a. Ove godine smo odlučili zabavu organizirati u svom, klupskom stilu, bez bendova, a zajamčen je pravi tulum, kazao je Marković, napomenuvši da je do jučer ostalo još oko 70 ulaznica koje je moguće kupiti u samom baru.
Kako pojašnjava Ivica Šarlija, voditelj City cluba Forum, ovo poznato zadarsko okupljalište mladih već tradicionalno, petu godinu zaredom organizira novogodišnji doček i to u svom prepoznatljivu stilu.
Cijene dočeka
– Cijena ulaznice je 150 kuna, kao i svake godine do sad, a ona podrazumijeva piće dobrodošlice, švedski stol, pjenušac i zanimljive nagradne igre uz tri novčane nagrade. Program počinje u 21 sat, u prodaji je ukupno 500 ulaznica i još uvijek nisu sve rasprodane, kazao je Šarlija, istaknuvši kako su interesom građana za novogodišnju noć u City clubu Forum jako zadovoljni.
Osim spomenutih odredišta, među mladim Zadranima popularan je i cocktail bar Mango u Diklu koji svoje posjetitelje svakog vikenda uveseljava isključivo stihovima domaćih izvođača, a drugačije neće biti ni sutra uvečer.
Naime, kako navodi Marino Goleš, vlasnik objekta, uz prihvatljivu cijenu od samo 70 kuna uz domaću glazbu gostima će na raspolaganju biti i švedski stol. Istaknuo je također da je u prodaju stavljeno ukupno 250 ulaznica. Do jučer ih je prodano oko 180 te je, s obzirom da telefon za rezervaciju konstantno zvoni, ako se netko odluči najluđu noć provesti u Mangu, potrebno požuriti.
Kao što to biva svakog četvrtka, petka i subote u zadarskom Maya pubu lude zabave neće nedostajati niti na novogošnju noć, a jamče ju dva DJ-a koja će iskuljučivo uz glazbu 80-ih uveseljavati okupljeno mnoštvo.
– Cijena ulaznice je 200 kuna, a u nju je uključeno piće dobrodošlice, švedski stol i neizostavni pjenušac u ponoć. Broj karata je limitiran na 180, a još uvijek nisu rasprodane. Ove godine smo se prvi put odlučili isključivo na glazbu 80-ih, a prijašnjih godina posjetitelje smo zabavljali mješovitom glazbom i redovito su ulaznice bile rasprodane, doznajemo iz Maya puba u čijem je prostoru moguće kupiti ulaznice.
Osim spomenutih noćih kluobova, barova i diskoteka rezerviranih uglavnom za mlađu populaciju, za one u nešto ozbiljnijim godinama zabava je organizirana u brojnim hotelima, a među kojima se kao popularni gradski hotel ističe hotel “Kolovare”. Tamo su, naime, u ponudi raznovrsni aranžmani za novogodišnje blagdane, a koji redom uključuju svečani doček Nove godine te zabavni program – reprizu dočeka 1. siječnja. Svečani doček Nove godine uključuje novogodišnju večeru i bogatu lutriju, a goste će zabavljati Ićo Sikirić s pratećom grupom. Uz hotelske aranžmane, za svečanost dočeka Nove godine u prodaji su i pojedinačne ulaznice, a stoje 650 kuna.
Uz sve spomenuto veliki će se broj Zadrana ipak odlučiti za doček na otvorenom i to na Narodnom trgu, gdje će se na pozornici redati brojni izvođači i to Neno Belan & Fiumensi, Bepo Matešić i grupa Gloria, Zoran Jelenković te grupa Zadrani.