Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Božićna priredba u vrtiću Povljanski tići

29.12.2011. 23:00
Božićna priredba u vrtiću Povljanski tići


U povodu Božića održana je prigodna priredba u Dječjem vrtiću “Povljanski tići” u Povljani na otoku Pagu. Predstavu je pripremila odgojiteljica Ana Vičević uz pomoć Marije Rumore i studentice Mare Vičević, zajedno s vrtićkom skupinom.
Roditelji, djedovi, bake, rodbina i prijatelji uživali su u priredbi, ponoseći se dječjim žarom, ozbiljnošću i odgovornošću.
Dječje je srce iskreno, a ljubav neizmjerna, pa su tako malom Isusu punim plućima pjevali prigodne božićne pjesme: Veselje ti navješćujem, Tiha noć, Djetešce nam se rodilo, Svim na Zemlji i Radujte se, narodi.
Nakon prigodnog programa, djecu je razveselio Djed Božićnjak. Pokrovitelj ovog događanja bila je Općina Povljana koja je vrtiću osigurala darove za svu djecu predškolske dobi.
– Život znači radost, a djeca su radost nas starijih. Naša je zadaća razvijati dijete u slobodi s puno strpljenja i ljubavi koju djeca itekako znaju prepoznati. Zato mali Povljanci upućuju blagoslovljen Božić i sretnu novu 2012. godinu svim ljudima svijeta, kazala je Ana Vičević, odgojiteljica u Dječjem vrtiću “Povljanski tići”.