Miočić: Za nama je uspješna godina

Slika korisnika admin
S blagdanskog domjenka u Ražancu

U prigodi božićnih blagdana općinska uprava na čelu s načelnikom Dragutinom Miočićem, upriličila je u prostorijama Osnovne škole Jurja Barakovića prigodni blagdanski domjenak. Pozivu su se pored djelatnika Općine, članova načelnikovog kolegija, bivših i sadašnjih općinskih vijećnika te predsjednika mjesnih odbora odazvali i predstavnici kulturnog, javnog i vjerskog života općine Ražanac kao i ražanački gospodarstvenici te gosti iz Zadra.

Nakon što je pozdravio sve nazočne načelnik Miočić se osvrnuo na proteklu godinu, kazavši da je 2011. unatoč štednji i recesiji za općinu Ražanac i njene žitelje bila među uspješnijima.

- Realizirali smo nekoliko važnih projekata. Nadamo se da ćemo u 2012. godini nastaviti tamo gdje smo stali. To se prije svega odnosi na otvaranje gospodarske zone 'Vukovac' kod Ražanca, izgradnju sustava odvodnje i kanalizacije u Ražancu, Rtini i Ljupču, izgradnju školske sportske dvorane u Ražancu i obnovu i adaptaciju škola u nekoliko naših općinskih mjesta, obnovu i modernizaciju luke u Ražancu te na izgradnju mrtvačnica u Ražancu, Radovinu i Rtini, među ostalim je rekao načelnik Miočić, zaželjevši svima čestit Božić te sretnu i uspješnu 2012. godinu.

U čestitkama su se pridružili i predsjednik Općinskog vijeća Predrag Dušević, donačelnik Nediljko Jović te mjesni župnik i dekan ražanačkog dekanata don Damir Juričin.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika KONTRA MRAKU
Sve najbolje u Novoj godini svim Ražančanima i ostalim stanovnicima naše općine! Kad ovakav naslov pročitaš,i kad malo detaljnije proučiš tekst koji piše u članku, dođe ti da pukneš od smijeha ili bolje reći muke.. Gospodo općinari,za koga je bila uspješna godina,za Vas osobno ili za općinu u cjelini? Niti ste bili u stanju išta napraviti u 2011.g. niti ste u stanju napraviti neki iskorak u 2012.g. A razlog tome je da ste nesposobni,nemarni i neodgovorni, te niste zaslužili ovce čuvati (čast poštenim pastirima!!) a kamoli voditi općinu kao što je Ražanac, koji sve više postaje spavaonica i misto duhova,sramite se!! Pozdrav svima koji vole Ražanac!
Slika korisnika radanovca
Gospüodine Kontra mraku roden sam u opcini Razanac i zavrsija Osnovnu skolu Tada bila " Pere Kozul" imam 40godina generacija sam Edmonda, Branka, Ratka , Marijane, Katije itd. Radim u Njemackoj i kada dodem u nas lipi kraj di je vrime stalo je nesto najlipse na svitu. Viruj mi prosa san puno toga ali ta lipota se nesmi dirati . Kada odes negdi viditi ces kako je lip nas kraj. Ljudi su uvik isti samo druga imena , ako sam ne napravis drugi ti nece dati i ako ti da naplatiti ce ti skupo. Bog moji razancani , Jovicani , Rtinjari .i drugi
Slika korisnika R u <3
Dragi gospodine Radanovca, možda je vama koji radite u Njemačkoj i koji tek navratite u Ražanac, najlipše na svitu viditi kako je vrime u Ražancu stalo, al onome ko živi u njemu svaki dan i gleda kako nikakvog napretka iz dana u dan nema nije sigurno... I niko ne poriče kako je u Ražancu lipo, al to ne znači da se ne treba radit na njegovom boljitku...