Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Miočić: Za nama je uspješna godina

29.12.2011. 23:00
Miočić: Za nama je uspješna godina


U prigodi božićnih blagdana općinska uprava na čelu s načelnikom Dragutinom Miočićem, upriličila je u prostorijama Osnovne škole Jurja Barakovića prigodni blagdanski domjenak. Pozivu su se pored djelatnika Općine, članova načelnikovog kolegija, bivših i sadašnjih općinskih vijećnika te predsjednika mjesnih odbora odazvali i predstavnici kulturnog, javnog i vjerskog života općine Ražanac kao i ražanački gospodarstvenici te gosti iz Zadra.
Nakon što je pozdravio sve nazočne načelnik Miočić se osvrnuo na proteklu godinu, kazavši da je 2011. unatoč štednji i recesiji za općinu Ražanac i njene žitelje bila među uspješnijima.
– Realizirali smo nekoliko važnih projekata. Nadamo se da ćemo u 2012. godini nastaviti tamo gdje smo stali. To se prije svega odnosi na otvaranje gospodarske zone ‘Vukovac’ kod Ražanca, izgradnju sustava odvodnje i kanalizacije u Ražancu, Rtini i Ljupču, izgradnju školske sportske dvorane u Ražancu i obnovu i adaptaciju škola u nekoliko naših općinskih mjesta, obnovu i modernizaciju luke u Ražancu te na izgradnju mrtvačnica u Ražancu, Radovinu i Rtini, među ostalim je rekao načelnik Miočić, zaželjevši svima čestit Božić te sretnu i uspješnu 2012. godinu.
U čestitkama su se pridružili i predsjednik Općinskog vijeća Predrag Dušević, donačelnik Nediljko Jović te mjesni župnik i dekan ražanačkog dekanata don Damir Juričin.