Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Svekar deset godina silovao svoju snahu

29.12.2011. 23:00
Svekar deset godina silovao svoju snahu


Monstruozan zločin u jednom malom mjestu u Zagorju otkrila je ovih dana policija. Kako doznajemo 33-godišnja žena prijavila je da ju je 71-godišnji svekar silovao. I to punih 10 godina!
Istražitelji su se neugodno iznenadili kada je 33-godišnjakinja koja je očito godinama bila izložena seksualnom svekrovom zlostavljanju odlučila ispričati sve što joj se u posljednjih deset godina događalo.
Prijavila je tako da je 71-godišnji suprugov otac vrlo često bio nasilan, ne samo prema njoj, već i prema ostalim članovima obitelji. Prema njoj je pak to nasilje kulminiralo brutalnim silovanjem.
Kako je potpuno slomljena 33-godišnjakinja opisala, gotovo od dolaska u dom nasilnog svekra našla se na njegovoj meti. Nekoliko puta godišnje svladavajući njezin otpor prisilio bi je na spolni odnos. Je li ikada ranije prijavljivala 71-godišnjaka nije nam potvrđeno, no lokalna policija očito je znala da je riječ o nasilnoj osobi.
Da li zbog srama ili prijetnji kojima je bila izložena 33-godišnjakinja je punih deset godina trpila svekrovo zlostavljanje. Konačno je ipak protiv njega podnijela kaznenu prijavu ispričavši detaljno što joj je suprugov otac radio.
Brzom policijskom intervencijom, odmah nakon što je prijava zaprimljena, 71-godišnjak je uhićen i priveden u sjedište krapinsko-zagorske policije. Nakon kriminalističkog istraživanja istražitelji su očito zaključili kako imaju dovoljno dokaza da osumnjičenog silovatelja predaju tužiteljstvu.
Slučaj je preuzelo Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu. Po njihovom zahtjevu 71-godišnjaku je određen istražni zatvor. Tako će iza rešetaka čekati rasplet istrage u kojoj će njegova žrtva zasigurno još jednom morati svjedočiti i seksualnom zlostavljanju kojem je bila izložena. Iz tužiteljstva nam nisu željeli potvrditi baš ništa o ovom gnusnom slučaju uz opravdanje kako se u malom zagorskom mjestu ne bi doznao identitet upletenih u ovaj slučaj.