SOCIJALNI STANOVI Grad objavio listu prioriteta

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN

Grad Zadar jučer je na svojim stranicama objavio Listu prioriteta za najam socijalnih stanova. Na njoj se nalazi 160 imena svih onih koji računaju da bi iduće godine mogli dobiti socijalni stan, bilo da je riječ o stanovima koji su već godinama u upotrebi ili o novima koji se upravo grade na Crvenim kućama.

U oglasu je naznačeno kako je rok žalbe osam dana, nakon čega slijedi provjera i konačna potvrda liste. Prema podacima naznačenim na listi, bodovalo se više faktora, poput socijalno-zdravstvenog statusa koje u obzir uzima tjelesna ili mentalna oštećenja, nesposobnost za rad ili drugi faktori, poput sudjelovanja u Domovinskom ratu.

Kako je lista javna, jer je već objavljena i na oglasnoj ploči Grada i internetskim stranicama, podnositelji zahtjeva imaju direktan uvid u činjenično stanje svih podnositelja zahtjeva te Gradu mogu dojaviti o eventualnim korekcijama.

Svake godine, pa i ove, bit će žalbi, a na Komisiji za najam socijalnih stanova u vlasništvu Grada je da utvrdi je li riječ o zavisti ili je netko s dna liste opravdano prijavio nekog s vrha kako bi ovaj izgubio bodove.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno