Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Dvojac orobio trgovinu na Smiljevcu

30.12.2019. 17:56


Dvije nepoznate muške osobe ušle su u petak oko 17.45 sati u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva u Ulici Nikole Firentinca na Smiljevcu u Zadru, te su uz prijetnju ukrale novac.
Materijalna šteta iznosi oko tisuća kuna, a u tijeku je kriminalističko istraživanje zbog razbojništva i potraga za počiniteljem.
PU zadarska je izvijestila o dovršenju triju kriminalističkih istraživanja. Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem u dobi od 25 godina kojeg se sumnjiči za tešku krađu.
Naime, sumnjiči se da je u periodu od 1. do 3. kolovoza ove godine u Pagu provalio u kuću u vlasništvu 68-godišnjaka, odakle je ukrao novac u iznosu nekoliko tisuća kuna.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 25-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.
Policijski službenici Postaje granične policije Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem u dobi od 39 godina kojeg se sumnjiči za tešku krađu.
Naime, sumnjiči se da je početkom rujna ove godine u Srbu provalio u kuću u vlasništvu 73-godišnjakinje odakle je otuđio hranu i piće.
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 39-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.
Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem u dobi od 19 godina kojeg se sumnjiči za krađu.
Naime, sumnjiči ga se da je krajem listopada ove godine u Ulici Ive Mašine u Zadru, iz stana u vlasništvu 50-godišnjaka ukrao mobitel, vrijedan nekoliko tisuća kuna
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 19-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.
Provalnici i lopovi ne miruju. S petka na subotu u Ulici Ivana Meštrovića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo u vlasništvu 42-godišnjaka, odakle je otuđio novac i osobne dokumente. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.
Prošlog tjedna na Gaženičkoj cesti u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije trgovačkog društva, odakle je ukrao tri mobitela. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.
S petka na subotu u Ulici Vjekoslava Karasa u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 24-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.
Protiv svih ovih nepoznatih počinitelja su državnom odvjetništvu podnesene kaznene prijave.