Neki radno, drugi paradno, a treći u obiteljskom okruženju

Slika korisnika martinazd
Gdje će poznati Zadrani čekati novu?
Provjerili smo s brojnim Zadranima iz javnog života kako oni planiraju provesti novogodišnju noć te gdje će i s kim biti večeras kada sat otkuca 12 i označi kraj ove godine
Zvonko KUCELIN
Zadarski gradonačelnik Branko Dukić će po običaju, proslaviti i dočekati novu godinu na trgu zajedno s brojnim građanima

Najluđu noć u godini velik broj Zadrana dočekat će na razne načine - neki će je provesti u disco klubovima, drugi na nekom od koncerata na otvorenom, a treći u toplini svojih domova, u uskom krugu prijatelja ili obitleji. Provjerili smo s brojnim Zadranima iz javnog života kako oni planiraju provesti novogodišnju noć te gdje će i s kim biti večeras kada sat otkuca 12 i označi kraj ove godine.
Zadarski gradonačelnik Branko Dukić će, kao i po običaju, proslaviti i dočekati novu godinu na trgu zajedno s brojnim građanima koji će imati priliku uživati u koncertima splitskih grupa Dalmatino i TBF, te zadarskog Zaratino benda.
S druge strane, prvi čovjek Zadarske županije, Božidar Longin, novu će godinu dočekati kući.
- Ne idem nigdje, dočekat ću novu godinu doma s obitelji. Naime, već 1. siječnja imam neke obaveze tako da ću dočekati ponoć i ići spavati, rekao nam je Božidar Longin, zadarski župan.
Tamara Šoletić, poznata zadarska glumica rekla nam je kako će novu godinu dočekati s mužem i najbližim prijateljima u klubu Guma.
- Zabavit ćemo se zajedno, veselim se jer ćemo biti u gradu, malo ćemo i prošetati te se poslije se opet vratiti u klub i nadam se dobroj zabavi, rekla nam je Tamara Šoletić.
Zadarski pjevač Tomislav Bralić kazao je kako je u ovu godinu na izmaku ušao radno, a tako će biti i ove godine.
- Ovu novu godinu dočekat ćemo radno jer s klapom Intrade imamo koncert na dočeku u Splitu, rekao je Bralić.
​Marko Vučetić, saborski zastupnik rekao nam je kako će novu godinu dočekati u Zadru.
- Vjerujem kako je novu godinu najprikladnije dočekati u gradu u kojem pripadamo, neovisno što politike toga grada ne pripadaju nama. ​Bit ću doma u krugu obitelji, kratko nam je rekao Vučetić.
Marina Tomašević, zadarska pjevačica rekla nam je kako je dobila poziv proslaviti s društvom.
- Veselim se susretima sa starim prijateljima i ovo je idealna prilika provesti večer u dobrom društvu, zaključila je Tomašević.
​Rade Bobanović dočekat će novu godinu u vinariji s obitelji i prijateljima.
- ​Nova godina pada u sredini tjedna, ali opet ćemo se naći i podružiti. Dolazi mi u goste jedno usko društvo i vjerujem da ćemo se dobro zabaviti. U ugodnom ugođaju, uz vina koliko hoćeš i dobru hranu dočekat ćemo sljedeću godinu za koju vjerujem kako će biti izazovna i interesantna, rekao je Bobanović.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)