HNS u Gračacu apostrofirao nezaposlenost

Slika korisnika admin
Na kraju sastanka okupljeni su uživali u izvedbama KUD-a "Šokadija" koji okuplja slavonske naseljenike u Gračacu

Ivan Vrdoljak, predsjednik Središnjeg odbora HNS-a i dogradonačelnik grada Osijeka, uz čelnike HNS-a Zadarske županije posjetio je Gračac te se sastao s lokalnim čelnicima HNS-a i građanima s kojima je razgovarao o problemima u ovom zapostavljenom dijelu Like i Zadarske županije.

Dražen Govedarica, predsjednik HNS-a Općine Gračac, kazao je da je sastanak organiziran kako bi se družili s ljudima iz stranke i građanima, a veliku podršku dala im je Vesna Sabolić.

- Naš posao kao političara je da slušamo ljude, čujemo ljude, saslušamo prijedloge i da ljudima damo nadu da će sutra biti bolje. Tako se vodi politika i tako se dobijaju izbori. Volio bi sa svima vama razgovarati o našoj politici i vašim problemima jer su ovakvi razgovori najkorisniji, kazao je Vrdoljak okupljenima te ih upoznao sa svojim poslovnim i političkim iskustvima.

Govedarica je istaknuo i da su mlad ogranak te je njihov fokus na tome da što prije okrenu trendove koji su 15 godina bili u silaznoj putanji, a dodao je i da HNS u Gračacu podržava načelnika Gorana Đekića iz redova SDSS-a te da načelnik podržava njih. Osvrnuo se i na trenutačne probleme u Gračacu, kao što su nezaposlenost i nedostatak proizvodne djelatnosti.

Građani su na aktualnom satu iznosili probleme s kojima se susreću, a preko svojih poslovnih i političkih iskustava haenesovci su im ponudili moguća riješenja.

Na kraju sastanka okupljeni su uživali u slavonskoj glazbi, koju su izvodili članovi KUD-a "Šokadija" koje okuplja slavonske naseljenike u Gračacu. Haenesovci su posjetili i EKO-Velebit, firmu koja se bavi reciklažom te su istaknuli da je u tome budućnost.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika senna
Svaki oblik zapošljavanja u mjestima kao što je Gračac i sl. je već davno zaboravljen od "Velikih političara" jedino što nam ostaje da tražimo riješenje između sebe te na bilo koji naćin pokušamo zaposliti što više nezaposlenih. Hvale vrijedan trud KUD-a"Šokadija i prijatelji" koji su pokazali da se u malim sredinama okupljaju i djeluju društva koja ovom napačenom narodu donose dašak vedrine i raspoloženja, te se pozivaju svi koji mogu pomoči KUD-u da pomognu što prisustvom, moralno, a i financijski jer je jedino društvo koje okuplja mladež iz svih krajeva i gdije njeguju Slavonske obićaje , a i širje.