Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

HNS u Gračacu apostrofirao nezaposlenost

30.03.2011. 22:00
HNS u Gračacu apostrofirao nezaposlenost


HNS u Gračacu podržava načelnika Gorana Đekića iz redova SDSS-a, načelnik podržava njih. Dražen Govedarica, predsjednik HNS-a Općine Gračac, osvrnuo se i na trenutačne probleme u Gračacu, kao što su nezaposlenost i nedostatak proizvodne djelatnosti


Ivan Vrdoljak, predsjednik Središnjeg odbora HNS-a i dogradonačelnik grada Osijeka, uz čelnike HNS-a Zadarske županije posjetio je Gračac te se sastao s lokalnim čelnicima HNS-a i građanima s kojima je razgovarao o problemima u ovom zapostavljenom dijelu Like i Zadarske županije.
Dražen Govedarica, predsjednik HNS-a Općine Gračac, kazao je da je sastanak organiziran kako bi se družili s ljudima iz stranke i građanima, a veliku podršku dala im je Vesna Sabolić.
– Naš posao kao političara je da slušamo ljude, čujemo ljude, saslušamo prijedloge i da ljudima damo nadu da će sutra biti bolje. Tako se vodi politika i tako se dobijaju izbori. Volio bi sa svima vama razgovarati o našoj politici i vašim problemima jer su ovakvi razgovori najkorisniji, kazao je Vrdoljak okupljenima te ih upoznao sa svojim poslovnim i političkim iskustvima.
Govedarica je istaknuo i da su mlad ogranak te je njihov fokus na tome da što prije okrenu trendove koji su 15 godina bili u silaznoj putanji, a dodao je i da HNS u Gračacu podržava načelnika Gorana Đekića iz redova SDSS-a te da načelnik podržava njih. Osvrnuo se i na trenutačne probleme u Gračacu, kao što su nezaposlenost i nedostatak proizvodne djelatnosti.
Građani su na aktualnom satu iznosili probleme s kojima se susreću, a preko svojih poslovnih i političkih iskustava haenesovci su im ponudili moguća riješenja.
Na kraju sastanka okupljeni su uživali u slavonskoj glazbi, koju su izvodili članovi KUD-a “Šokadija” koje okuplja slavonske naseljenike u Gračacu. Haenesovci su posjetili i EKO-Velebit, firmu koja se bavi reciklažom te su istaknuli da je u tome budućnost.