Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Derbi Zlatna luka – Sabunjar, Svi trećeligaši očekuju bod

30.03.2012. 22:00
Derbi Zlatna luka – Sabunjar, Svi trećeligaši očekuju bod


Županijski trećeligaši gostuju, zbog toga neće biti jednostavno doći do bodova. Svi bi, vjerojatno, bili zadovoljni bodom. Goran Burčul iz Raštana je izvan stroja, zbog slomljene ruke. Niti Marin Batur iz Velebita nije trenirao nekoliko dana pa ga najvjerovatnije neće biti u rosteru”. Radi žutih kartona nedostajat će i igrač Primorca. Val, Konavljanin i Omiš su dobre momčadi i protiv njih se treba “potući”.
– Valu treba uzeti makar bod što bi bio veliki poticaj za našu mladu momčad za sljedeće susrete. Svi smo na okupu i vjerujem da ćemo dati svi maksimum. Idemo neopterećeni, a kad je tako tada smo najjači – kazao je Marin Dujmović, igrač Velebita.
– Konavljanin je domaćinska momčad sve će učiniti da pobijedi. No nismo ni mi bez šansi. Tko se bolje snađe u utakmici nosi sve – ističe igrač Raštana Antonio Tičak.
– Nakon neugodnog poraza od Dinare negdje moramo osvojiti makar bod pa neka to bude u mjestu moga rođenja Omišu, kratko je kazao igrač Primorca Alen Juričić.
Očekujuća 11- torica po klubovima:
Raspored, subota (16): Val – Velebit, Omiš – Primorac, Konavljanin – Raštane, Neretva – Zmaj M, Hrvace – Neretvanac, Primorac 1929 – Uskok, Dinara – Zmaj, Zagora – Jadran LP, GOŠK – Jadran KS.
Četvrta HNL
 Ovo kolo otvorit će danas SOŠK i Pag. Izazov je to za gostujući sastav Paga koji igra dobro i vjerujemo da će tražiti dio svog kolača. Pažani uvijek dobro igraju u Skradinu, a vraća im se i Ante Šarlija. Još će se odigrati danas jedan susret onaj gdje se sastaju Vodice i Krka. Derbi kola je svakako sraz Zlatne luke i Sabunjara. To su izjednačene momčadi po kvaliteti, a Sabunjaru se vraćaju trojica igrača koja nisu igrali prošlu utakmicu. Zlatna luka igra kod kuće i želi se iskazati. Zrmanja će dočekati na Jankuši Polaču. U Obrovcu nikomu nije jednostavno igrati. Zrmanja je poboljšala igru i nije slučajno uzela bod Sabunjaru. Polača će se pokušati vaditi, no koliko će joj to uspjeti ostaje da se vidi. Škabrnja je s dvije pobjede motivirana protiv Pakoštana. Podgradina dočekuje Hajduka, Posedarje ide na noge DOŠK-u, dok će Dragovoljac ugostiti Rudara spreman da uzme sva tri boda.
Raspored, danas (16): SOŠK – Pag, Vodice – Krka; nedjelja: Zlatna luka -Sabunjar, Zrmanja – Polača, Škabrnja – Pakoštane, Podgradina – Hajduk, DOŠK – HV Posedarje, Dragovoljac – Rudar.
ŽNL
U 18. kolu sve će utakmice biti vrlo značajne. Vodeća Gorica na svom će terenu ugostiti vrlo neugodnu momčad Croatije koja će svakako htjeti ostati neporažena za ostanak pri vrhu ljestvice no, neće im biti lako na Jamorini gdje domaći ne znaju za poraz. Vrlo značajno je gostovanje drugoplasiranog NOŠK-a na Šaraju gdje ih čeka osokoljeni Debeljak nakon prošlotjedne pobjede u Galovcu. Gužvu pri vrhu ljestvice čine još Vrčevo i Velebit koji će odmjeriti snage na Drežlovcu u Glavici. Važne utakmice čekaju Arbanase koje će pokušati ostati na visokom trećem mjestu, ali im za to treba pozitivan rezultat u Zemuniku, što neće biti baš lako. I momčad Bibinja je u igri za visok plasman te je za očekivati da će kao papirnati favoriti u Poličniku uspjeti pobijediti Murvicu. Jedina utakmica koja osim prestiža ne donosi nikomu ništa jest sraz fenjeraša Dalmatinca i Galovca. 
Raspored, subota (16): Bibinje – Murvica; nedjelja (16): Zemunik – Arbanasi, Dalmatinac – Galovac, Debeljak – NOŠK, Vrčevo – Velebit, Gorica – Croatia