Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Škola im ostavlja otvorena vrata

Autor: Katarina Belić

30.05.2009. 22:00
Škola im ostavlja otvorena vrata

Foto: Sebastian GOVORČIN



Maturanti iz sedam razreda Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole su svoju najluđu noć dočekali u Arsenalu uz svoje prijatelje, profesore i ravnateljicu Zrinku Dobru-Opačić. Veselje, pjesma, ples ali i pokoja suza kao i tužni izraz lica zbog skorašnjeg rastanka sa srednjoškolskim klupama i prijateljima, zasigurno su obilježili ovaj maturalni ples i urezali ga duboko u srca i sjećanje svakog maturanta.
– Svima nam je žao kada se moramo rastati nakon duge četiri godine što smo proveli zajedno. U tom razdoblju je bilo svega, i lijepih i ružnih trenutaka, ali ipak onih lijepih i dobrih mnogo je više. Da je to uistinu tako pokazuje i činjenica da nas naši bivši učenici vrlo često i rado posjećuju i mi ih isto tako uvijek i rado primimo, kazala je Dobra-Opačić nakon što je svima zaželjela ugodnu večer i dobru zabavu.
Nakon pojedinačnog predstavljanja razreda program se nastavio uz vodstvo glazbenoga urednika s Radija 057, Elvisa Papića, te uz dobar ritam i glazbu za koju se pobrinula zadarska grupa Modus.
Zanimljiv dio programa bio je svakako i izbor najljepše maturantice i maturanta. Ove godine te su laskave titule osvojili Nikolina Begonja i Dario Ivanac, koji je ujedno izabran i za najbolje odjevenog maturanta, dok je najljepše odjevena maturantica bila Šejla Selimović.
Nakon proslave u Arsenalu maturanti su slavlje nastavili dugo u noć, a neki i do jutra u disko klubovima.