Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Piknikom proslavljen trostruki rođendan

Autor: Velimir Brkić

30.05.2010. 22:00
Piknikom proslavljen trostruki rođendan

Foto: Velimir BRKIĆ



Nemoguće je govoriti o hrvatskom višestranačju, a ne govoriti o Domovinskom ratu i onima koji su branili i obranili Hrvatsku, naglasio je Stanko Zrilić, posebno spominjući prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana
Cjelodnevnim piknikom na rijeci Zrmanji i na seoskom gospodarstvu “Mićanovi dvori” u Kruševu preko 200 članova, prijatelja i simpatizera zadarskog HSLS-a u subotu je održao završnu proslavu trostrukog rođendana. Naime, HSLS na državnoj razini proslavlja 21. godišnjicu postojanja, onaj zadarski slavi okruglih 20 godina, dok mladež ove stranke u Zadru obilježava 18 godina rada. Subota je bila, jednostavno rečeno, HSLS-ova.
HSLS je stranka koja je oduvijek bila okosnica novih ideja i promjena u novijoj hrvatskoj povijesti, a liberali su jedni od rijetkih pripadnika hrvatskih političkih stranaka koji slobodno izražavaju svoje mišljenje i ne prihvaćaju populizam. Liberali su oni koji misle i koji to slobodno kažu, u slavljeničkom raspoloženju govorio je predsjednik zadarskog županijskog HSLS-a Stanko Zrilić, potpredsjednik HSLS-a.
Nemoguće je govoriti o hrvatskom višestranačju, a ne govoriti o Domovinskom ratu i onima koji su branili i obranili Hrvatsku, naglasio je Zrilić, posebno spominjući prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana.
Moramo znati svoju povijest i poštivati je, kako bismo mogli govoriti o budućnosti HSLS-a. Želimo okupiti najbolje od svih iz svih zanimanja kako bi što bolje ojačali stranačku infrastrukturu i do idućih parlamentarnih izbora zasigurno biti treća politička opcija u Republici Hrvatskoj, zaključio je Stanko Zrilić ističući pritom kako je cilj HSLS-a i većinskog dijela građana proces vraćanja u zapadnu civilizaciju, odnosno u Europsku uniju.