Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Ava Karabatić: Moj automobil je Ford Focus

30.05.2012. 22:00
Ava Karabatić: Moj automobil je Ford Focus


Ovlašteni Fordov partner za zadarsku županiju Modul auto, u suradnji s Grand autom – generalnim zastupnikom za Ford vozila u Hrvatskoj, jučer je na Poluotoku kod mosta organizirao prezentaciju Fordovih osobnih i gospodarskih vozila. Izloženo je 15 vozila: Fiesta s troja i petora vrata, novi model Focusa u svim karoserijskim izvedbama, Mondeo u svim karoserijskim izvedbama, C-max, S-max, Kuga, Tranzit i Connect. Zadarska prezentacija spomenutih vozila dio je Road showa Grand auta u okviru kojeg je slično događanje već održano na dvadesetak hrvatskih lokacija. Zadarski posjetitelji showa imali su priliku upoznati se prvi put u Zadru s novim modelom Focusa koji je na tržište izišao prije šest mjeseci, a za sve zainteresirane organizirane su i test vožnje Fieste i Focusa kao i besplatna procjena rabljenih vozila. Modul auto trenutačno ima akcijske cijene novih modela – Champions edition, koja je startala prije mjesec dana, a trajat će do daljnjega. U sklopu te akcije kupcima Forda se nudi i besplatni tehnički pregled vozila te registracija pa su se razumljivo posjetitelji događanja najviše interesirali za pojedinosti upravo te kupovne pogodnosti. Iz Modula naglašavaju da najviše očekuju od Focusa i Fieste koji su se do sada pokazali najzanimljiviji zadarskim kupcima. Za kupce, pak, koji imaju potrebu za više prostora, u njihovoj ponudi je atraktivni S-max koji uz spomenuti prostor nudi i izuzetno atraktivan spoj dizajnersko-voznih karakteristika.
Druženje Forda i Zadra zaokruženo je i dijeljenjem promotivnih materijala svim zainteresiranim posjetiteljima, a da bi naglasili već uvriježenu povezanost atraktivnih djevojaka i automobila, menadžment Modul auta na događanje je pozvao i najpoznatiju zadarsku starletu Avu Karabatić.
Ava nam je priznala da ju nikada kao neke druge djevojke nisu “palili” Mercedesi,  BMW-i, Porche i Audi, već isključivo manji i “praktičniji” automobili.
– Nisam za velike i skupe automobile, ne vidim se za volanom ni Mercedesa, ni BMW-a, ni Porchea, a ni Audija. Ja nisam takva djevojka, moj automobil je Ford Focus, tako unikatan, tako ženstven, tako poseban, kao i ja. Bit će mi pravo zadovoljstvo upravo u novom Focusu otići na finalnu večer “Survivora”, zaključuje Ava.