Garden - svake godine sve bolji!

Slika korisnika admin
Fabio ŠIMIĆEV

U petak je službeno otvorena nova sezona lounge bara Garden. Prigodno druženje uzvanika i ostalih gostiju obilježeno je, kao i obično kada je u pitanju jedan od najpopularnijih zadarskih, a i šire, lounge barova, dobrom glazbenom podlogom u režiji dva DJ-a, Bobbyja Beigea i Mate Kokića.

Novost ljeta 2015. u Gardenu je ponuda sirove hrane - "Art of Raw" pa prekjučer navečer nije nedostajalo ni slasnih zalogaja, biranih delicija pripremanih od svježih namirnica.

Garden je novu sezonu dočekao i s pojačanom ponudom pića, posebice izborom piva, kao i diskretno osvježenim interijerom. No, ono što je ostalo nepromijenjeno je internacionalna atmosfera, svjetski "štih" koji je uostalom, uz jednu od najljepših terasa na Jadranu, u najvećoj mjeri popularizirao ovo, mogli bismo bez bilo kakve zadrške reći - kultno mjesto. Garden je postavio neke nove standarde poslovanja, pogotovo prije 12 godina kada se otvorio i upečatljivo pozicionirao Zadar na europskoj lounge bar sceni. Garden je iznjedrio i Garden festival, privukavši u sredinu ogroman broj turista, posebice Britanaca koji su upravo zahvaljujući Gardenu po prvi puta čuli za Zadar. Trajno promijenivši turističku sliku Zadra ovaj je prostor od samog svog početka bio svojevrsna oaza modernog i progresivnog dijela grada i okolice, nezaobilazno mjesto za ljude željne internacionalnog druženja i širenja vidika. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno