Još nekoliko mjesta u Strukovnoj i Poljoprivrednoj školi

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 
Marin GOSPIĆ

Nakon prvog, ljetnog upisnog roka, u srednjim školama Zadarske županije ostalo je ukupno 132 slobodna mjesta.

Kad je riječ o zadarskim školama slobodnih mjesta je ostalo u Poljoprivrednoj, prehrambenoj i veterinarskoj školi Stanka Ožanića, ukupno pet.

- Zatražili smo 110 mjesta, upisali smo 105. Od slobodnih mjesta ostalo je dva za cvjećara, te po jedno za pekara, pomoćnog pekara i prehrambenog tehničara. Ta mjesta nudit će se na jesenskom upisnom roku, a moram priznati kako smo jako zadovoljni s brojkom upisanih i interesom za našu školu, kazala nam je Jelena Gulan, ravnateljica škole.

U Strukovnoj školi Vice Vlatkovića popunili su devet razreda, odnosno upisali oko 310 učenika.

- Bilo je jako puno interesa i zadovoljni smo brojkom popunjenih mjesta. Ostala su nam dva slobodna mjesta za jesenski rok, za automehatroničara i za instalatera kućnih instalacija, te će ta zanimanja biti moguće upisati u jesenskom roku, kazao nam je Tihomir Tomčić, ravnatelj škole.

U Županijskim srednjim školama ostalo je više slobodnih upisnih mjesta.

Najviše mjesta ostalo je u Srednjoj školi Gračac, ukupno 35, i to po dva za instalatera grijanja i klimatizacije te autolimara, za šumarskog tehničara 14 i ekonomista 17. Slijedi Srednja škola Obrovac, s 26 slobodnih mjesta: za vodoinstalatera četiri, opću gimnaziju 10, za instalatere kućnih instalacija četiri i za ekonomiste osam slobodnih mjesta. U Zadarskoj privatnoj gimnaziji s pravom javnosti ostalo je 25 slobodnih mjesta, za eksperimentalni program - gimnazijski program 20, a za Opću gimnaziju pet.

 U Srednjoj školi kneza Branimira, Benkovac, ostalo je 11 slobodnih mjesta: za instalatera grijanja i klimatizacije tri, a za opću gimnaziju i prodavače četiri.

U Glazbenoj školi Blagoje Bersa ostalo je devet slobodnih mjesta, po jedno za glazbenika flautista, glazbenika trubača i glazbenik/ca - teorijski smjer. Za plesača suvremenog plesa ostalo je šest slobodnih mjesta.

U Srednjoj školi Bartula Kašića, Pag ostalo je ukupno osam slobodnih mjesta: za upis u opću gimnaziju četiri i za smjer kuhara četiri. U Srednjoj škola Biograd na Moru ostalo je šest slobodnih mjesta i to za smjer brodograditelj.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno