Jedan od najboljih hrvatskih kardiologa otišao iz zadarske bolnice

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Odlazak dr. Ante Anića
Smatramo da će ustanova s postojećim brojem od devet liječnika specijalista kardiologije i dvoje liječnika specijalizanata kardiologije u potpunosti biti u mogućnosti pružiti zdravstvenu skrb svim bolesnicima koji se obrate ustanovi, kaže dr. Karuc, zamjenik ravnatelja
Vedran SITNICA
Dr. Ante Anić

Iz Opće bolnice Zadar prethodnih je dana otišao dr. med. Ante Anić, specijalist kardiolog. To je potvrdilo i Ravnateljstvo dostavljenim odgovorima na nekoliko pitanja Zadarskoga lista, a koje je odgovore potpisao dr. med. Edi Karuc, zamjenik ravnatelja.

- Možemo potvrditi da je Ante Anić, dr. med. 25. srpnja 2018. podnio zahtjev za sporazumnim raskidom radnog odnosa u našoj ustanovi. Dr. Anić zaključio je Ugovor o radu dana 24. listopada 2015. godine.

Kako će OBZ u bliskoj budućnosti organizirati posao s obzirom na odlazak dr. Anića, odnosno kako se inače organiziraju poslovi u takvim i sličnim situacijama?

- Opća bolnica Zadar mogući nedostatak liječničkog, ali i ostalog kadra riješava na način da temeljem prethodno dobivenih suglasnosti prema propisanoj proceduri postupanja objavi javni natječaj na koji se svi zainteresirani kandidati mogu javiti. U pojedinim slučajevima kao što je to u primjeru specijalizacija koje nisu „atraktivne“ kao npr. iz hitne medicine, nažalost odaziv kandidata je slab te radna mjesta ostaju slobodna dok ustanova i dalje ima potrebe za navedenim kadrom.

Dr. Ante Anić nastavit će svoj rad u splitskoj bolnici.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 2.6 (9 glasova)

Komentari

Slika korisnika ZDPARTIZAN
Nadam se da je gospodin dr.Anic prenio svoje znanje na mlade kolege iz svog podrucja. Sretno doktore u novoj zd. Ustanovi u Splitu.
Slika korisnika branimir
disi partizan,,,znam otprilike tko si,,,jeli nosiš majcu čegavere,,ali i nema veze,,doci ces ti,,doci,,,Kad te uvate Hrvatski domoljubi,kad te Hrvatska uhvati,zadnji dah ces doživiti.--------Za Dom Spremni--i Poglavniku vijerni--ZDS--