Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Ovo je jedno predivno iskustvo i pozivam sve djevojke da se prijave

31.07.2019. 11:08
Ovo je jedno predivno iskustvo i pozivam sve djevojke da se prijave


Aktualna Miss Zadarske županije Iva Mijolović priprema se za finalnu večer Miss Hrvatske koja će se održati 31. kolovoza u Malom Lošinju. Ovaj tjedan ide u Topusko gdje će s ostalim finalisticama izbora upoznati s onim što ju čeka za mjesec dana te će uz sve ostalo snimati i modne fotografije kao i razglednice.
– Spremna sam za finale i dati ću sve od sebe da opravdam povjerenje koje mi je ukazano titulom Miss Zadarske županije. Veselim se upoznavanju ostalih djevojaka te se nadam da će ne samo meni već i ostalim djevojkama izbor za Miss Hrvatske biti predivno iskustvo koje će nam ostati u uspomeni za cijeli život, kazala je.
U međuvremenu, prije odlaska, zadarski fotograf Ivan Toman snimio je modni editorijal sa zadarskom ljepoticom i to u modnoj kolekciji »Fleek« zadarske modne dizajnerice Elle Dušević.
Za savršen izgled angažirana je vizažistica Sendi Marijačić.
– Ovom se nisam nadala niti u snovima. Sretna sam što smo svi u vrlo kratkom vremenu postali kao jedna obitelj te se svima zahvaljujem na podršci. Nadam se da nikoga neću razočarati, a posebice organizatore Anitu Maričić i Alena Ljubića koji su tu za mene kad god mi treba. Njihovi savjeti i podrška su ono bez čega ne bih mogla, naglasila je misica.
– Kao što sam prije izjavila dugo su me svi prijatelji nagovarali da se prijavim, ali sada kad sve sagledam svim curama preporučam da se prijave za izbor za Miss jer zaista ovo je jedno predivno iskustvo koje Vam ostaje za cijeli život, a tim ljudi koji se brine oko Vas je nešto što se riječima ne može opisati osim jedna velika obitelj koja je tu uvijek za vas«…, zaključila je Iva.