Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Krenulo i završilo “Bižuterijom”

30.08.2011. 22:00
Krenulo i  završilo  “Bižuterijom”


Ovoljetno virsko  bogato glazbeno ljeto  uljepšala je svojim nastupom u ponedjeljak Jelena  Rozga. Pred više od dvije  tisuće posjetitelja, na ljetnoj terasi turističkog objekta Kotarina nastupila je  trenutačno jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica zabavne glazbe.  Koncert je bez prekida trajao nešto više od dva sata, a  simpatična splitska pjevačica i miljenica velikog  broja svojih fanova otpočela je nastup poznatom  skladbom “Bižuterija”. U  nastavku uz pratnju svog  benda “EnJoy”, s kojim Rozga nastupa i surađuje već  nekoliko godina, a kojeg  čine Davor Petrović (gitara), Ivica Ivan (bas gitara), Marko Lovrić (bubnjevi) i Marijo Perin (klavijature), redali su se i  ostali poznati hitovi “Karantena”, “Daj što daš”,  “Razmažena”…
Neposredno pred početak  nastupa, koji su okupljeni  na ljetnoj terasi iščekivali s  posebnim nestrpljenjem,  pošlo nam je za rukom  Jelenu upitati što očekuje  od samog nastupa.
– Zaista sam fascinirana  brojem posjetitelja. Ovakva  atmosfera jednostavno mi  daje snagu da dam sve od  sebe i da opravdam očekivanja mojih obožavatelja i  obožavateljica, kao i ove  ovdje ispred pozornice natiskane mladeži. Obećajem  da će biti ludo i zabavno i  da ćemo svi uživati u ovoj  lijepoj ljetnoj virskoj noći,  kazala je Rozga koja je  koncert na koncu završila, a  čime drugim nego opet  “Bižuterijom”.