Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Mia Štulić: Ja ću biti Miss Hrvatske!

31.08.2018. 13:08
Mia Štulić: Ja ću biti Miss Hrvatske!


Ja ću biti ovogodišnja Miss Hrvatske!, samouvjerena je Mia Štulić, aktualna Miss Zadarske županije i jedna od 16 djevojaka koje će se za nekoliko dana, u subotu 1. rujna u Čakovcu, nastojati izboriti za prestižnu titulu, na finalnoj večeri ovogodišnjeg izbora hrvatske predstavnice za izbor najljepše djevojke svijeta koji će se održati 8. prosinca u Kini, na otoku Sanya.
Prelijepa je Ninjanka upravo na putu za Čakovec, a pred putovanje i dan koji bi joj mogao u potpunosti promijeniti život, ako se okiti lentom najljepše, svoje je impresije vezane za proteklih mjesec i pol dana, koliko je prošlo od regionalnog izbora, održanog u Ninu, podijelila i s čitateljima/cama Zadarskog lista.
Mia je, zajedno s ostalim djevojkama, prošla kratak tečaj/trening pred finalno natjecanje, održan nedavno u Kninu, gdje je bila u prilici savladati, kako osnove manekenskog hoda, tako i sve ostale vještine nužne kako bi se primjereno predstavila žiriju koji će uskoro odlučivati koja bi djevojka bila najbolji izbor da predstavlja našu zemlju na svjetskom finalu u Kini.
– Trening je trajao pet dana, bila sam smještena u Kninu, zajedno s ostalim finalisticama, a obučavala nas je Tihana Harapin Zalepugin. Učila nas je prije svega kako da se pravilno držimo, a onda i kako da hodamo te se predstavimo žiriju. Nije bilo teško iako smo se morale ustajati već u šest ujutro. Radne obaveze su nam trajale sve do osam sati navečer, a osim što smo, kako sam već naglasila, radile na svom hodu i držanju, puno smo vremena provele i ispred foto i video kamera, snimajući promidžbeni materijal. Jedan dan smo snimale i na kninskoj tvrđavi, a kako bi nas pripremili za što bolju međusobnu komunikaciju, bile smo podijeljene u grupama po četiri, informira nas Mia.
Odgovara i na pitanje je li bilo ljubomore među djevojkama.
– Ne, nije bilo nikakve ljubomore, a ni podmetanja. Baš smo se sve odlično skompale i družile pa se nadam da ćemo i nakon izbora ostati u kontaktu. Bilo je naravno nekih cura kojima su sve ove aktivnosti oko priprema teže pale no ne bih ništa posebno izdvojila u tom kontekstu, dodala je Mia.
Ona je, kako nastavlja, dobila par dobrih savjeta od Tihane vezane za uspravno držanje, što joj je kao visokoj djevojci bio do sada mali problem, tako da se iz Knina vratila uspravnija nego prije, a i samopuzdanija.
– Sretna sam što sam bila u prilici učiti od profesionalaca i sada sam puno samopuzdanija nego što sam to bila prije koji mjesec, iskrena je Mia.
O najljepšoj djevojci u Hrvatskoj odlučivat će, spomenuto, žiri, no Miss fotogeničnosti se bira putem društvenih mreža, na face i instagram stranicama izbora Miss Hrvatske pa svi oni koji žele pomoći županijskoj predstavnici imaju mogućnost to napraviti do 31. kolovoza.