Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Polaznici Škole nogometa NK Zadar imat će i plivačke i košarkaške treninge!

31.08.2018. 12:00


Polaznici Škole nogometa NK Zadar uskoro će u svom programu rada imati i plivačke i košarkaške treninge! Rezultat je to suradnje dogovorene između našega kluba te Škole košarke Zadar i Plivačkog kluba Zadar, u sklopu koje će dječaci iz spomenutih klubova imati priliku isprobati različite vrste treninga. Isto tako će se i mladi košarkaši i plivači priključiti našoj djeci u dijelu nogometnih treniga.
– Ovo je novi projekt naše Škole i jako smo zadovoljni što već od rujna kreće u realizaciju. Hvala kolegama iz Škole košarke Zadar i Plivačkog kuba Zadar, s kojima smo vrlo brzo pronašli zajednički jezik i siguran sam da će ovo biti suradnja na obostrano zadovoljstvo i što je najvažnije na zadovoljstvo naše djece – kazao je Marko Pinčić, voditelj Škole nogometa NK Zadar.
Škola nogometa NK Zadra tako od ove sezone dobiva predznak univerzalne sportske škole, budući da će djeca od 6 do 10 godina, osim nogometnih, sada odrađivati i dio gimnastičkih, atletskih, košarkaških i plivačkih treninga.
– Gimnastiku i atletiku smo, kao bazične sportove, već uveli u naš program rada, od 18. rujna ćemo imati i dva termina na bazenu pod stručnim vodstvom trenera iz PK Zadar, a od 1. listopada krećemo i s košarkom. Drago mi je i što će se djeca iz tih škola priključiti našoj na zelenom travnjaku i mislim da će tako svi profitirati i steći nove vještine i prijateljstva – zaključio je Pinčić.
Sve informacije o upisima u Školu nogometa možete pronaći na ovom linku.