Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Uz kino-ulaznicu besplatan film na DVD-u

Autor:

30.10.2008. 23:00
Uz kino-ulaznicu besplatan film na DVD-u

Foto: Adam VIDAS



S otvorenjem kina u Zadru imat ćemo četiri operativna kina, spomenuta četiri su nam u planu, a za još jedno smo u pregovorima. S obzirom na to želimo otvoriti ukupno 10 multipleksa u Hrvatskoj i na dobrom smo putu k ostvarenju cilja, zaključio je Hrvoje Krstulović


Konferencija za novinare u povodu otvorenja multipleksa CineStara Zadar, koji će svim posjetiteljima vrata otvoriti 4. studenoga, upriličena je jučer u prostorima multipleks CineStara Zadar u sklopu City Gallerije.
Konferenciji su nazočili Hrvoje Krstulović, predsjednik uprave, Damir Milinić, izvršni direktor i član uprave, Saša Kesić, voditeljica prodaje i marketinga, Josip Golubić, voditelj službe informatike, Mario Tržić, zamjenik voditelja tehničke službe i Gordana Veršić, upraviteljica multipleksa CineStar Zadar.
Planovi za budućnost
Osnovne informacije o ovom vrhunskom kinu koje je konačno stiglo i u Zadar te kratku prezentaciju same tvrtke Blitz CineStar i njenog širenja hrvatskim tržištem, dao Hrvoje Krstulović.
– Tvrtka Blitz-CineStar vodeći je filmski distributer u regiji, a na tržištu je od 1992. godine. Novi multipleks rezultat je ulaganja joint venture kompanije Blitz-CineStar koju su osnovali vodeći hrvatski filmski distributer, tvrtka Blitz film i videodistribucija te najveći njemački kinoprikazivač, CineStar, kazao je Krstulović, napomenuvši kako je riječ o tvrtki koja je hrvatskoj javnosti poznata i kao tvrtka koja posjeduje prvi hrvatski multipleks CineStar Zagreb smješten u sklopu Branimir centra, a koji je otvoren 2003. godine, zatim CineStar Novi Zagreb u sklopu Avenue Malla, otvoren 2007. godine te CineStar Rijeka u sklopu Tower Centra Rijeka, koji je otvoren u prosincu 2007. godine.
– Što se tiče planova za budućnost tvrtka Blitz CineStar namjerava u 2009. godini otvoriti multipleks kina u Šibeniku i u Varaždinu te do kraja 2010. godine u Osijeku, te još jedan u Zagrebu. S otvorenjem kina u Zadru imat ćemo četiri operativna kina, spomenuta četiri su nam u planu, a za još jedan smo u pregovorima. S obzirom na to želimo otvoriti ukupno 10 multipleksa u Hrvatskoj i na dobrom smo putu k ostvarenju cilja, zaključio je Krstulović, nakon kojega je CineStarove usluge koje će se pružati na razini najviših svjetskih standarda, pobliže objasnila Saša Kesić.
Podsjetila je kako je ugovor o izgradnji i zakupu multipleksa u sklopu City Gallerije Zadar, Blitz-CineStar potpisao s tvrtkom Trgovinski centar Zadar d.o.o., a novi multipleks svojim će sadržajima omogućiti osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Zadra, uz vrhunski kino doživljaj po svjetskim kino standardima.
Akcije i pogodnosti
– Multipleks CineStar između ostalog karakterizira i kartičarski sustav, odnosno posjetitelji će moći koristiti i posebne pogodnosti poput CineStarove prepaid Stars Club 2x bonus kartice i to Classic i Business, studentske kartice, grupnih popusta, izvanrednih projekcija, pretprodaje kinoulaznica i popularnih COMBO varijanti, kazala je Saša Kesić, dodavši kako je CineStar također odličan izbor i mjesto za oglašavanje.
Podsjetila je također i na već poznate impresivne brojke, odnosno na 1.600 četvornih metara, šest kinodvorana ukupnog kapaciteta od 986 sjedala.
– U multipleksu CineStar Zadar, od samog otvaranja moći će se gledati i filmovi u 3D tehnologiji zahvaljujući najmodernijem Dolby 3D digitalnom projektoru. CineStar će u novom zadarskom multipleksu posjetiteljima darovati tri sata besplatnog parkiranja. Uz uobičajenu kupnju ulaznica na blagajnama multipleksa, bit će moguće kupovati i rezervirati ulaznice putem interneta (www.blitz-cinestar.hr) te kupovati i preuzimati već kupljene ulaznice na cinematima, odnosno automatima za izdavanje kinoulaznica, najavila je Saša Kesić, najavivši također i jedinstvene CineStarove usluge poput skrivene pretpremijere četvrtkom u 21.30, ponoćne pretpremijere, tjedne premijere, zvijezda je rođena – proslave rođendana, CinesCool dan, odnosno program namijenjen školama te T-Mobile srijedu kada svi T-Mobile korisnici za jednu kupljenu ulaznicu dobiju dvije, a sve to pod parolom “CineStar uvijek nudi više”.
– CineStar nerijetko prvodi i akcije pa će tako svi Zadrani u prvih mjesec dana, točnije do 4. prosinca za jednu kupljenu ulaznicu dobiti i filmski hit na DVD-u, ovisno, naravno, o količini zaliha, kazala je Saša Kesić, dodavši kako je to način na koji žele pozdraviti Zadrane.
Naposljetku je iznimnu vjeru u uspjeh među zadarskom publikom izrazio Hrvoje Krstulović, kazavši kako u prvoj godini poslovanja očekuju čak 200.000 gledatelja.