Imovinsku karticu "zaboravili" predati Stanko Zrilić, Kapović, Šare, Njekulin...

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
zupanija0309_stankozrilic
Vedran SITNICA
Dožupan ćeč zajedno s ostalima kaznu moći platiti u tri obroka

Povjerenstvo za utvrđivanje sukoba interesa donijelo je odluku kojom se 314 državnih i lokalnih dužnosnika kažnjava s po 10.000 kuna budući da nisu u zakonskom roku od mjesec dana od stupanja na dužnost dostavili svoje imovinske kartice. Dužnosnici će kaznu moći platiti u tri mjesečna obroka.

Iz Povjerenstva za utvrđivanje sukoba interesa izvijestili su kako će na području Zadarske županije kaznu platiti deset "zaboravnih dužnosnika"; zamjenik župana Zadarske županije Stanko Zrilić (HSLS), gradonačelnik Paga Ante Fabijanić-Njekulin (HSP) i njegov zamjenik Tino Herenda (HSP), načelnik Općine Galovac Slavko Šare (HSS) i njegov zamjenik i stranački kolega Filip Nadinić, zamjenik načelnika Općine Kolan Dubravko Pernjak (HSS), zamjenik načelnice Općine Lišane Ostrovičke Vlado Nimac (HSS), zamjenik načelnika Općine Privlaka Kažo Kolanović (HDZ), načlenik Općine Vir Kristijan Kapović (SDP) i njegov zamjenik Tomislav Bašić(HSS).

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika josina
e sada bi trebalo očekivati da poštenjačina stanko napiše koliko gortana ima u vlasništvu, koje udjele drži za kalmetu i livakovića, koliko mjesečno ili godišnje ima od reketa gospodarstvenika kojima raspoređuje poslove u gortanu, koliko za intervencije za poduzetničke kredite, ko mu finanncira preljubničke avanture, od kojih firmi koristi kartice,.... pa to ionako ne može stati na karticu, jer bi se zvala karta
Slika korisnika josina
a kako na internetu nema kartice ni uvaženog doktora gregurevića, kada se njegova pojavi biti će zanimljivo viditi je li upisa stan koji je dobija od rena, a u najpoznatijoj zadarskoj zgradi bez građevinske dozvole kod priojatelja segarića, ili će počekati da segarić brzo promjeni plan grada, izda sam sebi dozvole, pa tek onda. šta junaci tu ne potraže pomoć državnog odvjetništva, ka vrančić za bolnicu.