Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Nagrada za uložen trud

Autor: Davor Petrović

30.10.2012. 23:00
Nagrada za uložen trud

Foto: PIXSELL



Ovo je san za sve nas, u gostima smo izbacili klub koji igra u Ligi prvaka – kaže Ferdo Milin


Senzacionalno izbacivanje Dinama iz Kupa ostavilo je bez riječi trenera Zadra Ferdu Milina, kojem na službenoj press konferenciji s lica nije silazio osmijeh.
– Nakon ovako šokantne pobjede pohvalio bih naše dečke koji zadnjih mjesec dana krvavo rade. Na Dinamovu žalost, sada su naplatili uloženi trud. Ovo je san za sve nas, u gostima smo izbacili klub koji igra u Ligi prvaka. Stvarno ne znam što bih još rekao o ovoj pobjedi – istaknuo je Milin.
Ni Dinamov trener Ante Čačić nije znao što bi rekao.
– Ovo mi je najteži trenutak u karijeri. Objektivno, izgubili smo od momčadi koja nam nije niti blizu. Kad vidim kako razvijala ne mogu vjerovati da ne idemo dalje. Imali smo dominaciju, dva gola prednosti, a onda smo sve prosuli u zadnjim minutama. Nemam prave riječi kojima bih opisao u kakvom sam sada stanju – rekao je Čačić u startu.
Kada mu je spomenut izlet Zdravka Mamića do ruba trena, maksimirski strateg se ipak raspričao.
– Vidi i Sammiru Zdravko je samo dao potporu i poručio im da daju sve od sebe u zadnjih petnaest minuta. Bio je vrlo poticajan. Ne razmišljam o podnošenju ostavke, niti o mogućim posljedicama, ali jasno mi je da ovakve utakmice donose razne situacije. Kao trener snosim odgovornost kada se izgubi na ovaj način. Kup je pokazao svoju hirovitost, a ja još uvijek ne mogu shvatiti kako smo gotovu utakmicu uspjeli pretvoriti u poraz. Na žalost, skupo smo platili sve greške koje smo napravili. Ovaj rezultat je razgolitio puno toga, ali ne želim ulaziti u analizu učinka igrača – zaključio je Čačić.