Treba "stisnuti" do kraja godine

Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN
Radovi na Kneževoj palači ovih se dana odvijaju pojačanom dinamikom

Radovi na rekonstrukciji Kneževe palače ovih se dana odvijaju pojačanom dinamikom, te su u tijeku građevinsko-obrtnički radovi, restauratorski i elektroinstalaterski radovi, doznajemo od gradskog pročelnika za EU fondove Šime Erlića.

- Na kraju godine ćemo moći podvući crtu i vidjeti koji radovi nam preostaju do završetka i hoće li izvođač uspjeti napraviti sve u roku, kaže Erlić, napominjući kako  će se do kraja ove godine objaviti se nabava za opremanje Kneževe palače  procijenjene vrijednosti 12.375.000 kuna s PDV-om, koja je trenutno u završnoj fazi pripreme.

- Obzirom da se radi o velikoj nabavi, potencijalni ponuditelji imat će na raspolaganju minimalno 40 dana za kvalitetnu pripremu i dostavu svojih ponuda. Također, do kraja godine raspisat će se i natječaj za izradu kompletnog vizualnog identiteta, signalistike i postava Kneževe palače koji će u ime nositelja projekta provesti Hrvatsko dizajnersko društvo, kaže Erlić.

Ove aktivnosti, dodaje, ključne u projektu i njihovom realizacijom vodi se projekt kraju.

- Zato je vrlo važno da do kraja godine "stisnemo" i nadam se bez nekih iznenađenja uspijemo ih odraditi prema planu, zaključuje Šime Erlić. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno