Policajca tijekom intervencije na Voštarnici napao i ozlijedio 27-godišnjak s podebljim dosjeom

Slika korisnika valentinam
NA VOŠTARNICI
U tučnjavi su s jedne strane sudjelovali 27-godišnjak i jedan od starijih muškaraca koji su se potukli s drugim starijim muškarcem. Inače, sva trojica su poznata policiji zbog dijela povezanih s drogom, nasiljem i imovinskim deliktima
PIXELL
PU zadarska

Policajac je zadobio lakše tjelesne ozljede kada je u srijedu intervenirao u tučnjavi koja se dogodila kod hotela Iž u ulici Bana Josipa Jelačića. Kako doznajemo, riječ je o ogrebotinama na vratu koje mu je zadao 27-godišnji sudionik tučnjave, muškarac koji je otprije poznat policiji po raznim nedjelima.

- Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar provode kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za napad na policajca. Policijski službenici intervenirali su jučer oko 12.15 sati u ulici Bana Josipa Jelačića u Zadru povodom tučnjave trojice muškaraca. Za vrijeme intervencije 27-godišnjak je fizički nasrnuo na policijskog službenika te ga lakše ozlijedio. U službene prostorije policije osim njega, privedeni su i 55- i 57-godišnjak, kažu iz PU Zadarske dodajući kako je nakon dovršenog istraživanja protiv sve trojice podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, a nad 27-godišnjakom je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog napada na službenu osobu.

U tučnjavi su s jedne strane sudjelovali 27-godišnjak i jedan od starijih muškaraca koji su se potukli s drugim starijim muškarcem. Inače, sva trojica su poznata policiji zbog dijela povezanih s drogom, nasiljem i imovinskim deliktima.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno