Zadranin Miro Bajlo automatski diskvalificiran iz showa zbog +3,6 kilograma na vagi

Slika korisnika mkvanja
ŽIVOT NA VAGI
RTL
Za Mira Bajla show je završio

U RTL-ovom showu "Život na vagi" sudjelovao je i 35-godišnji Zadranin Miro Bajlo koji je u show došao sa 151,28 kilograma. Do večerašnje emisije izgubio je 23,7 kilograma ili 15,16 %.

Na večerašnjem vaganju Miru je vaga pokazala 3,6 kilograma više od posljednjeg rezultata, što je bio razlog za njegovu automatsku diskvalifikaciju. Tužan je i razočaran jer napušta show na način na koji ga nije napustio niti jedan kandidat u sve tri sezone "Života na vagi!". Ostali sudionici showa izgledali su poprilično šokirano i tužno iako je veći dio njih sve do sada otvoreno pokazivao netrpeljivost prema Zadraninu.

- Moja najveća životna odluka bila je doći u "Život na vagi" i promijeniti životne navike. Želim živjeti život i da moja djeca imaju oca. Oni su moja najveća motivacija. Bit će dobro, kazao je uplakani Miro pozdravljajući ostale sudionike.

Pohvalio ga je i trener Mario Mlinarić koji je izrazio svoje uvjerenje kako će Miro i van kuće nastaviti s jednakim režimom kao u showu.

- Naučio je hrpu stvari ovdje. Sada to sve samo treba uskladiti s njegovim zdravstvenim problemom, zaključio je Mlinarić. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno