Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Zadranin Miro Bajlo automatski diskvalificiran iz showa zbog +3,6 kilograma na vagi

31.10.2018. 21:59
Zadranin Miro Bajlo automatski diskvalificiran iz showa zbog +3,6 kilograma na vagi


U RTL-ovom showu "Život na vagi" sudjelovao je i 35-godišnji Zadranin Miro Bajlo koji je u show došao sa 151,28 kilograma. Do večerašnje emisije izgubio je 23,7 kilograma ili 15,16 %.
Na večerašnjem vaganju Miru je vaga pokazala 3,6 kilograma više od posljednjeg rezultata, što je bio razlog za njegovu automatsku diskvalifikaciju. Tužan je i razočaran jer napušta show na način na koji ga nije napustio niti jedan kandidat u sve tri sezone "Života na vagi!". Ostali sudionici showa izgledali su poprilično šokirano i tužno iako je veći dio njih sve do sada otvoreno pokazivao netrpeljivost prema Zadraninu.
– Moja najveća životna odluka bila je doći u "Život na vagi" i promijeniti životne navike. Želim živjeti život i da moja djeca imaju oca. Oni su moja najveća motivacija. Bit će dobro, kazao je uplakani Miro pozdravljajući ostale sudionike.
Pohvalio ga je i trener Mario Mlinarić koji je izrazio svoje uvjerenje kako će Miro i van kuće nastaviti s jednakim režimom kao u showu.
– Naučio je hrpu stvari ovdje. Sada to sve samo treba uskladiti s njegovim zdravstvenim problemom, zaključio je Mlinarić.