Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

DOČEK NOVE 2019. ZA NAJMLAĐE Luda zabava uz more balona, konfeta, pjesama i igara

31.12.2018. 12:10
DOČEK NOVE 2019. ZA NAJMLAĐE Luda zabava uz more balona, konfeta, pjesama i igara


Vrhunska zabava ovih posljednjih sati 2018. godine bila je i na Narodnom trgu na dječjem dočeku Nove godine koji pomalo postaje tradicija u Zadru. U 11 sati počeo je program “Kids Welcome 2019.” ili luda zabava s konfetima, balonima, pjesmama i igrama, a odradilo ga je 13 animatora Samarcanda koje su najmlađi Zadrani već upoznali tijekom jutarnjeg i poslijepodnevnog adventskog programa.
– Odbrojavali smo sekunde do Nove godine, a točno u podne pustili 500 koloriranih helij balona u zrak kako bi proslavili Novu 2019. godinu uz stotine konfeta koje smo ispalili. Smatramo da je to dostojan oproštaj od ove godine – kazao je Jakov Jelić iz animacijskog tima Samarcanda.
Tako su se u društvu zadarske djece našli svi oni dragi i simpatični likovi koji su na Adventu u Zadru i kreativnim radionicama uveseljavali najmlađe: Sveta Luce, Sveti Nikola, Krampus, Djed Božićnjak, Grinč, Olaf i Elsa.
– Još jednom su ih pozdravili i poželjeli djeci sve najbolje u 2019. godini uz, naravno, puno igara, pjesama i veselja. Bio je to veliki program za male s puno lijepih dječjih želja. To znači još više balona, konfeta i radosti u 2019. godini – poručio je Jelić iz Samarcanda.