Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije i dalje mole da se na potresom pogođena područja ne odlazi individualno

31.12.2020. 11:28


U svim gradovima i mjestima Zadarske županije prikuplja se humanitarna pomoć za Sisačko-moslavačku županiju i područja stradala u razornom potresu, a  tijekom jučerašnjeg dana mnoge tvrtke i komunalna društva uputili su svoje radnike  prema stradalom području  kako bi pomogli u raščišćavanju terena.
– Na stradalom području još nije definirano jedinstveno prihvatno mjesto za sve donacije, pa i dalje molimo da se ne odlazi individualno prema Sisačko-moslavačkoj županiji. Još jednom  molimo sve  ljude sa područja Zadarske županije koji su u svoje domove primili obitelji sa područja pogođenih potresom da nam dostave njihove podatke zbog evidencije o broju ljudi na našem području, njihovim potrebama te kako bi mogli dostaviti  informacije  Stožeru civilne zaštite  Sisačko-moslavačke županije. Informaciju možete dostaviti na mail Stožera civilne zaštite Zadarske županije ([email protected]), ističu iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije.
– U ime Stožera civilne zaštite Zadarske županije  vama i svim žiteljima Zadarske županije želimo da nova godina  bude bolja od protekle, da  vas u njoj prate zdravlje i sreća te da se  radujte se svakom novom danu! Sretna vam Nova godina, poručili su iz Stožera.