Odaberite svoju favoritkinju za Miss Universe!

Slika korisnika admin
bastion_milkovic3
Adam VIDAS
Kandidatkinje su prošle i probna snimanja

Pripreme za najglamuroznije događanje u Zadru u mjesecu listopadu - izbor Miss Universe Zadarske i Šibensko-kninske županije ulaze u svoju završnu fazu. Lista kandidatkinja je finalizirana, organizacijski tim događanja na čelu s vlasnicima licence za spomenute dvije županije, Marinom Milković i Zdenkom Brezovcem izabrao je 13 ljepotica koje će kroz dva tjedna u dvorani Višnjik demonstrirati svu svoju ljepotu i šarm, nastojeći osvojiti priliku izravnog plasmana u finale hrvatskog izbora Miss Universe. No, kako to nalažu propozicije natjecanja, to će uspjeti samo četri prvoplasirane djevojke, koje će zahvaljujući plasmanu u Zadru «zaobići» sve zagrebačke castinge, te direktno ući u završnicu.

Miss Universe to upravo i je - natjecanje ljepote koje je zahvaljujući jakom poslovnom lobiju iza sebe, počevši od Donalda Trumpa pa nadalje, uveliko nadišlo gabarite «običnog» izbora ljepote. Ne samo zbog skupocijenih poklona za izabrane djevojke i medijske pozornosti, već i zbog brojnih poznanstava u visokim svjetskim poslovnim krugovima, koja izabranoj djevojci jamče ulazak na, iako sporedna, no itekeko «velika» vrata poslovno-utjecajnog svijeta.

Ne čudi stoga što je zanimanje za ovaj izbor nadmašilo zanimanje djevojaka za sva ostala slična natjecanja, a u što su se uvjerili i Marina i Zdenko, kada su tražili kandidatkinje. Ljepote stoga neće nedostajati 17. listopada u dvorani Višnjik, kojoj će upravo ovaj izbor biti prvi dodir s glamurom i manifestacijama ovakvog tipa.

Finalistice

Ana Pandžić ; Knin ; 20 god.

Barbara Stojčević ; Zadar ; 19god.

Biljana Đurin ; Knin ; 19 god.

Hana Mijić ; Zadar ; 18 god.

Katarina Šega ; Zadar ; 26god

Kristina Milanja ; Zadar ; 24 god.

Linda Banovac ; Split ; 23god.

Marina Marinković ; Brač ; 18 god.

Sanja Komarica ; Knin ; 22 god.

Sanja Planinić ; Split ; 22 god.

Silvija Mutić ; Karin Gornji ; 21 god.

Tanja Metikoš ; Knin ;25god.

Vanessa Milanja ; Zadar ; 24 god.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika torina
Vanessa!
Slika korisnika teror
Ljudi, je li ovo Miss sela ili Miss Universe?
Slika korisnika lovre_zd
cure su lipe, al nisu za missice!! jedina koja mi odlično izgleda je Silvija!