Bobanović bez komentara

Slika korisnika admin
rade_bobanovic
Radoslav Bobanović

Ne želim komentirati ono na čemu nisam uopće sudjelovao, rekao je Radoslav Bobanović nakon javnih prozivki Viktora Prtenjače da opstruira rad općine, unosi razdor u HDZ i podržava oporbu.

- Pogotovu ne želim komentirati izjave koje nisam čuo a upućene su od čovjeka, uz dužno poštovanje, s  kojim na ovaj ili onaj način ne pričam već tri godine. Zaista ne znam što to Prtenjaču zapravo muči. Nije mi uopće jasno, rekao je Bobanović o cijeloj novonastaloj situaciji  u Polači.

- Radoslav Bobanović, prvi načelnik Općine, koji konstantno pokušava polarizirati općinski HDZ na dva dijela. Metodom utjecaja svakodnevno mi podmeće i pritom sve radi protiv stranke. Poruke koje poručuje su neukusne, neistinite i perfidne, rekao je Prtenjača na press kon

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika BLESCOMPANY
VIŠE NEGO NAIVAN JE POKUŠAJ Gosn-a PRTENJAČE STVORITI OZRAČJE SVAĐA , VOĐENJA RATA / PRIVATNOG INETERESA / I NA TAJ NAČIN KOPIRATI , ALI I VODITI POLITIKU IZVJESNOG Gosn-a IZ NE TAKO DAVNE PROŠLOSTI : " PA KO NAS TO BRE ZAVADI ". Gosn. PRTENJAČA NE VODI RAČUNA O NEKIM ASPEKTIMA OVAKOVOG JAVNOG I NAPADAČKOG OBRAČUNA SA SVIMA KOJI U NEKOM TRENU NE MISLE ISTO. MOŽDA BI MU BILO PAMETNIJE DA SE NE BAHATI POZIVIMA I STAVLJANJEM STRANKE PRID GOTOV ČIN , DOVOLJNO ČE BITI PRISJETITI SE NEPRILIKA KOJE JE IMAO Npr. Gosn. VRANČIĆ I TO BAŠ SA ONIMA KOJE VITORIO PRIZIVA . ISTO TAKO KAKO BI SE U JAVNOSTI TUMAČILE NEKE POTPUNO NEMORALNE POSLOVNE I PRIVATNE AKROBACIJE ŽIVAHNOG I PRČEVITOG Gosn-a VITORIA , ONAKO USPUT HIPOTETSKO PITANJE : " A ŠTO AKO , ONAKO ČISTO SLUČAJNO , SVI ONI KOJI SU SA PUNO EMOCIJA , NJEŽNIH OSJEČAJA I OGROMNE RADOSTI ODLUČILI PRISJETITI SE NJEGOVIH NESTAŠLUKA U STROGO PRIVATNOM ŽIVOTU , ALI I POSLOVNOM / POGOTOVO ONI KOJI I DANAS PLAČAJU SURADNJU I NEKE NJIHOVE BIZNISE / PA TO OBJAVE U PISANOM OBLIKU POPUT MEMOARA I TO PODIJELE SA JAVNOŠČU ? " RADE BI SVAKAKO MOGA SA JEDNIM TAKOVIM NESTAŠKOM OMILJENOM U NARODU , STRANCI ALI I ŠIRE VODITI NEMILO DUBOKOUMNE RASPRAVE .