Tornado: "Za dom spremni" i "Ajmo ustaše"

Slika korisnika admin
Autor: 
kkzadar_kkhelios_tornado
Filip BRALA
Vidi nas mama

"Ne palimo aute, samo baklje / ništa pištolji, samo šake / nama reket služi za tenis / a ti nam Đ...a popuši penis" transparent je što su ga kroz četiri reda ispisali pripadnici navijačke skupine Tornado smješteni na svojoj tribini za vrijeme utakmice Zadar - Helios.

Valjda bi to trebalo biti duhovito?

Osim neumjesne poruke potpredsjednici Vlade Đurđi Adlešič, koja se angažirala u suzbijanju navijačkog nasilja, valja se zapitati što znači koristiti samo šake? Znači li to da će i ove junačine nakon košarke, kao napadači na Luku Ritza, potražiti žrtvu i samo ju pošteno našaketati? Do smrti...

No nije samo Tornado prštio od originalnosti. Ugledao se i na bolje od sebe, tako je u nekoliko navrata s tribine grmilo "Za dom - spremni" i "Ajmo ustaše", do iznemoglosti, uz podizanje desnice uvis. Eh sad, objasniti ovoj mlađariji kakva je bila sudbina Zadra u režimu kojem su pripadale ustaše, u kojoj bi ligi sada Zadar igrao, koliko je na Zadrovoj klupi i Zadrovu rosteru ove večeri bilo pripadnika nacionalnosti, vjeroispovjesti i boje kože koje su ustaše i nacizam proganjali, malo je i nemoguće.

Ipak, brine činjenica da su povici dolazili baš s tribine na kojoj stoje pripadnici organizirane navijačke skupine. Jer, pet budala je lako naći svugdje, ali ovaj čin vodstvo Tornada trebalo bi pod hitno objasniti.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika teror
A ti nam Đe.đa popusi penis :)
Slika korisnika 4kantuna
Majku vam jbm ustasku, nosite se govna iz Zadra! Sramotite sebe, klu i dvoranu, a najvise ime Zadra, koje se danas ne bi ni spominjalo, već bi mogli Berlusconiju, kao navijači Zare, pisati "Fumare mio kaco"... Smece jedno!