U Vrsima otvorena mrtvačnica i ljekarna

Slika korisnika admin
Autor: 
mrtvacnca_otvorenje_vrsi
Vedran SITNICA
Otvorenje mrtvačnice u Vrsima

Jučer je proslavljen Dan Općine Vrsi. Nakon svečane sjednice Općinskog vijeća, načelnica Općine Vrsi Sandra Vukić otvorila je novoizgrađenu mrtvačnicu i ljekarnu. Vijećnici Općine Vrsi sjetili su se i tragično stradalog vijećnika i urednika u Zadarskom listu Frane Vukića, položivši na njegov grob cvijeće i svijeće.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika podgorac
a kad ćete platiti izvođačima radova ? ? ? nikad kao ni onima što su kopali struju !!! Tri put hura za našu načelnicu i njenog korumpiranog fakera ,koji je mister provizije !
Slika korisnika papilon
krasan dan općine. otkad se to privatna zabava naziva danom općine? sramota!
Slika korisnika vrsanac111
lako joj se kititi tuđim perjem. Na kraju sve to mi plaćamo. A i fešta je bila super, barem nije bilo gužve , hehehehe, cirka 50 ljudi.
Slika korisnika papilon
ljekarna je otvorena u privatnoj kući, za privatni biznis, ljudi uredno naplaćuju najam pa ne vidim poveznicu s danom općine. hoće li općina onda otvoriti i moju konobu?
Slika korisnika vrsanac111
možda neće tvoju papilone, ali... stan?
Slika korisnika papilon
neka malo pogledaju kako to rade drugi. TZ grada Nina organizira non-stop nekakva događanja u ninu kako bi se turisti što bolje zabavili, a mještani nešto zaradili. ako zarađuju mještani onda zarađuje i općina. to je turizam od kojeg smo mi udaljeni sto svjetlosnih godina.
Slika korisnika vrsanac111
da, i onda joj đovani ,zbog njenih dugova za najjači, vikend isključi rasvjetu. Tako je turistima bilo zanimljivije, mogli su gledati zvijezde na nebu.
Slika korisnika papilon
pravo zboriš, osim što to nisu njeni dugovi nego naši. ona će otići, a dugovi će ostati. ali... bitno da se jela jagnjetina i proslavio dan općine u užem krugu. širi krug ionako treba samo kesati lovu i to bez puno pitanja.
Slika korisnika papilon
o svemu dovoljno govori i ovaj članak od doslovno tri rečenice. a slavio se dan općine!
Slika korisnika vrsanac111
najgore je što ćemo i mi na sve to platiti kamate, jer je očito poso napravljen, a ona ionako više neće biti načelnica jer joj očito popularnost pada. To se barem vidi po jučerašnjoj posjeti fešte i po ovom članku.