Lionsi sutra uručuju donacije najsiromašnijim zadarskim obiteljima

Slika korisnika valentinam
Za ljepši Uskrs svima
U mnogim je slučajevima riječ o samohranim majkama često podstanarima, obiteljima s bolesnom djecom i osobama starije životne dobi
Vedran SITNICA
Sredstva su se skupljala i na humanitarnoj utakmici Lionsa i liječnika održanoj u Mocirama

Članovi Lions kluba Zadar sutra će uručiti uskršnje donacije najsiromašnijim zadarskim obiteljima. Riječ je o tradicionalnoj akciji zadarskih Lionsa „Za ljepši Uskrs svima“. Donacije će ove godine dobiti 18 obitelji koje, prema popisu dobivenom iz gradskog odjela za socijalnu skrb, žive isključivo od socijalnih primanja. U mnogim je slučajevima riječ o samohranim majkama često podstanarima, obiteljima s bolesnom djecom i osobama starije životne dobi. Lionsi su im pripremili bogate pakete sa svim namirnicama potrebnim u blagdanske dane, slatkišima za djecu i higijenskim potrepštinama. Nabavljeni su zahvaljujući donacijama nekoliko  tvrtki, sredstvima Lionsa i prihodima ostvarenim na nedavnoj utakmici Lionsa i zadarskih liječnika.

Uskršnji paketi u srijedu će predstavnicima obitelji biti uručeni u Klubu liječenih alkoholičara (Ulica bana Josipa Jelačića 19. ) u 12 sati.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika mete
Najprije te opljačkam pa kad si na škrgama dijelim ti milostinju. Tako "dejstvuje" Lions Lions i slične masonske organizacije.