Dunatov: Vratit ću stan Gradu

Slika korisnika valentinam
Gradski pročelnik odgovorio
Interesantno je da oni koji vole zagledati u tuđe živote i „viriti“ u tuđe džepove sada pitaju kako s pročelničkom plaćom nisam mogao otkupiti stan, a da sam ga otkupio vjerujem da bi pitali odakle mu sredstva da može otkupiti stan, Dunatov
Zvonko KUCELIN
Radovan Dunatov, gradski pročelnik za kulturu i sport

Gradski pročelnik za kulturu Radovan Dunatov oglasio se o o situaciji sa svojim stanom. Podsjetimo, danas je naš list objavio tekst o javnosti nevjerojatnoj činjenici da pročelnik s plaćom od 11.000 kuna već više od 20 godina koristi trosobni kadrovski stan te da je u njemu ostao i nakon iseljenja svoje djece.

Priču je nanovo aktualizirala oporba na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća pitajući koliko će Dunatov još ostati u gradskom stanu. Tema je tim intrigantnija zna li se da pročelnik uskoro odlazi u mirovinu, a po svemu sudeći nema namjeru otkupiti stan, s obzirom da to nije učinio ni za dugogodišnjeg boravka u njemu.

Na upit od četvrtka je li odustao od otkupa tog stana te kada će iz njega iseliti, kao i to smatra li da je s pročelničkom plaćom mogao otkupiti stan, Dunatov nam je u ponedjeljak konačno poslao odgovor. No, odbio je odgovoriti na drugo pitanje.

- Dobio sam kadrovski stan i odlaskom u mirovinu vratit ću stan Gradu Zadru. Interesantno je da oni koji vole zagledati u tuđe živote i „viriti“ u tuđe džepove sada pitaju kako s pročelničkom plaćom nisam mogao otkupiti stan, a da sam ga otkupio vjerujem da bi pitali odakle mu sredstva da može otkupiti stan, kaže Dunatov.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika med
Mislio je zamuljati pa 25 godina nije tražio način kako da riješi stambeni problme.Sad će od mirovine.