Bepo Matešić doživio srčani udar!

Slika korisnika mkvanja
Zadarski list/Arhiva
Poznati tenor, pjevač nad pjevačima, zabavljač kakvog nema, naš legendarni Bepo Matešić doživio je srčani udar i završio u zadarskoj bolnici

Poznati tenor, pjevač nad pjevačima, zabavljač kakvog nema, naš legendarni Bepo Matešić doživio je srčani udar i završio u zadarskoj bolnici! Tome je prethodila bol u predjelu želuca koju je osjećao dva dana prije nego što mu je pozlilo pa je po dolasku na Hitnu danas u ranim jutarnjim satima utvrđeno da je ipak u pitanju srčani udar, odnosno ugrušak koji je lociran upravo u srcu. Sudbina je htjela da se u istoj bolnici u isto vrijeme nalazi i njegov brat koji se liječi na drugom odjelu.

Vjerujemo da će naš 'grdelin' Bepo pobijediti i da će njegova vedra narav, dobrota i smijeh kojima je godinama darivao svoje sugrađane, prijatelje i publiku diljem Hrvatske i dijaspore po svijetu, biti jači od ovog udara. Zadarski list mu želi brzo ozdravljenje i povratak na scenu jer - gdje nema Bepa nema ni prave fešte, nema dalmatinskog štimunga i nema "ludila" kakvog samo Bepo zna stvoriti.

A kad sve ovo prođe dobro i kako treba – što mu od srca želimo – Bepo će svoju i Mladenovu kultnu pjesmu "Nije u šoldima sve" posvetiti onom najvrijednijem – zdravlju. Ta je pjesma kao što znamo postala himna naših Vatrenih koji su uz nju slavili titulu viceprvaka svijeta, a sada bi, nakon ovog nenadanog iskustva sa srčanim udarom, Bepo mogao reći da je ona i himna zdravlju.

Živio ti nama i zdrav bio šjor Bepo! Jer, nije u šoldima sve, kao što i sam dobro kažeš. Pardon, pjevaš.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika gonzalezandresloan
Pozdrav, Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s stalnim pratiocem kredita putem e-pošte: gonzalezandresloan@gmail.com
Slika korisnika uri
Baš je bezobrazno pisanje takvog "komentara" uz takvu vijest koja zaključuje sa riječima "nije u šodima sve " !!! Neka se netko pobrine i briše i taj komentar a poslije i moj komentar !