Propao pokušaj dogovora između radnika i Infra-grada

Slika korisnika mkvanja
Nastavljen štrajk obrovačkih komunalaca
Propao je i današnji pokušaj dogovora između radnika Infra-grada i uprave

Sudeći prema najnovijem razvoju događaja, Obrovac i okolna mjesta još će neko vrijeme biti pod smećem. Naime, kako su nam javili iz Štrajkaškog odbora radnika Infra-grada, propao je i današnji pokušaj dogovora između njih i uprave:

- Na današnjem pokušaju dogovora između Štrajkaškog odbora i poslodavca u Infra-gradu Obrovcu došlo je do prekida sastanka. Nitko od strane vlasnika, Grada Obrovca, nije se odazvao sastanku, a direktor je izjavio da nema ovlasti bez predsjednika Skupštine, tj. gradonačelnika Ante Župana - stoji u priopćenju Štrajkaškog odbora na čelu sa Marijom Vrkićem.

Upravo zbog ovakve situacije još jučer smo kontaktirali gradonačelniak Obrovca želeći saznati što će gradska vlast napraviti po pitanju štrajka radnika, ali i zatrpanosti smećem, no ni gradonačelnik niti itko od njegovih suradnika na upit se nije niti oglasio.

Radnicima slijedi novi pokušaj dogovora s direktorom Matom Karamarkom, no malo je vjerojatno kako će se postići ikakav dogovor s obzirom da i radnici kažu kako direktor izjavljuje da nema ovlasti bez predsjednika Skupštine, gradonačelnika Ante Župana.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika Erik
Kakvo smeće. Pa zar ga gore ima tko i proizvesti?
Slika korisnika mete
Ima. Gradonačelnik i ekipa izidu toliko materija da ostaje mnogo smeća, i to kakvog.