Župan: U čak četiri kategorije smo među najboljima

Slika korisnika isikiric
Gradonačelnik Obrovca o uvrštenju u top 10 po proračunskim izdvajanjima
U kategoriji stipendija i cjelokupnog obrazovanja Grad Obrovac zauzima 4. mjesto, u subvencijama poduzetnicima i poljoprivrednicima 5. mjesto, u izdvajanjima za socijalnu zaštitu 9. mjesto, a u zaštiti okoliša 10. mjesto, ističe gradonačelnik
Velimir BRKIĆ
Grad Obrovac puno ulaže u kvalitetu življenja svojih građana - Ante Župan (u sredini)

Gradonačelnik Obrovca, Ante Župan, zadovoljan je zbog uvrštenja njihova grada na listu top 10 hrvatskih gradova po proračunskim izdvajanjima. Kao što smo jučer izvijestili, Obrovac je na sedmom mjestu na osnovu analiza podataka Ministarstva financija temeljem kojih je portal Gradonačelnik.hr sastavio listu najboljih gradova.

U analizi su navedene brojke, a o tome koliko se puta neki grad našao u top deset gradova, pa je tako Obrovac na ovu listu uvršten četiri puta, a Biograd tri. Inače, na prvom je mjestu top 10 gradova Opatija, na drugom Dubrovnik, sljede Poreč, Buzet, Vrlika i Rovinj. Nakon Obrovca, na osmom je mjestu Mali Lošinj, slijedi istarski Novigrad, a zanimljivo je da su pozicije iza Biograda dobili čak i neki gradovi koji su po turističkim kretanjima među vodećima u zemlji, kao što je Cres. Iza Biograda su Novska, Vukovar i Ludbreg. Evo što nam je gradonačelnik Obrovca kazao o izvrsnoj vijesti za njihov grad:

- Zahvaljujemo što ste primijetili da je Grad Obrovac visoko rangiran po pitanju proračunskog izdvajanja gradova za različite stavke koje direktno utječu na kvalitetu života i gospodarstva. Portal Gradonačelnik.hr napravio je sveobuhvatnu analizu za proteklu godinu po pitanju proračunskog izdvajanja gradova za stipendije i cjelokupno obrazovanje, subvencije poduzetnicima i poljoprivrednicima, sport, kulturu, socijalnu zaštitu, vatrogastvo, civilnu zaštitu, sufinanciranje prijevoza i ukupno ulaganje u unaprjeđenje kvalitete života, odnosno stanovanja i zajednice, kaže Župan, dodajući kako je njihov grad, od 14 navedenih kategorija, u čak četiri kategorije završio u top 10 u Hrvatskoj.

- Naime, u kategoriji stipendija i cjelokupnog obrazovanja Grad Obrovac zauzima 4. mjesto, u subvencijama poduzetnicima i poljoprivrednicima 5. mjesto, u izdvajanjima za socijalnu zaštitu 9. mjesto, a u zaštiti okoliša 10. mjesto, zaključuje obrovački gradonačelnik.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika mete
Bravo! Kako ga je krenulo mogao bi biti slijedeći predsjednik HDZje i Vlade. Čuvaj se Plenkoviću, imaš ozbiljnu konkurenciju! Neš ti grada i gradonačelnika, grada u kojem svira fajrunt u deset prije podne. Uz malo dobre volje i truda može napamet naučiti sve OIB-e svih svojih žitelja.
Slika korisnika SandraPusicac
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.