SUBOTNJA ŠPICA Pola ljeta upravo prolazi - valja ga dobro iskoristiti

Slika korisnika isikiric
Nakon ćudljivog prvog kolovoškog tjedna osvanulo je pravo vrijeme za đir po gradu
Vedran SITNICA
Gužve ima, ali ne previše

Prvi tjedan u kolovozu pokazao se malko ćudljivim i hirovitim. I premda svatko (ili makar mnogi) voli da mu ljeto nije baš ekstra vruće, u čemu smo ove godine mogli uživati, uistinu se malo tko veseli ljetnim neverama kojih smo iskusili nekoliko proteklih dana. No, ništa od toga se nije uprispodobilo i pokvarilo današnju špicu u kojoj su tako mogli uživati brojni Zadrani i Zadranke, ali i zamjetno sve veći broj stranih i domaćih turista.

Značilo je to i malo povećane gužve, iako još daleko od onakvih na koje (ni)smo navikli prethodnih godina. Dovoljno da se moglo điravati, sresti se i proćakulati s prijateljima i poznanicima i malo predahnuti uz kavu, sladoled ili ohlađene napitke. Bilo kako bilo, pola ljeta upravo prolazi, tako da mu valja svaki trenutak dobro iskoristiti.

Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika SandraPusicac
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.