TRUJE ŽIVOTINJE NA PAGU "Ugurat ću ti u grlo svu otrovanu hranu što si pobaca okolo!!!"

Slika korisnika isikiric
Netko je ostavio poruku trovaču
Radio PAG
Poruka trovaču sa Paga

Prema informacijama koje je Radio Pag dobio od slušatelja, ali i e-mailom, navodno netko na području Grada Paga postavlja otrov za pse i mačke. Kažu kako je sve prijavljeno policiji. No, i neki građani su se sami organizirali i tražili, nalazili i uništili otrov.

"Najviše je hrane s otrovom pronađeno na području Vangrada, tamo smo otrov pronašli na nekoliko mjesta," rekla je za Radio Pag gospođa iz Zagreba koja u Pag dolazi godinama. "Nikada do sada nisam čula da je netko to radio, to je užasno i pitam se kome mogu smetati psi. Mislim da se mora pronaći počinitelj i kazniti."
Na Vangradima je netko postavio natpis upućen trovaču pasa.
"Uvatit ću te na djelu kad tad. Kad se to desi ugurat ću ti u grlo svu otrovanu hranu što si pobaca okolo!!!"
Poruka je očito napisana u afektu i nije ugodna, a i nije u skladu s kaznenim zakonom. No, treba razumjeti vlasnike pasa kojima su njihovi ljubimci ugroženi zbog nekoga tko, ako se to dokaže, na raznim mjestima ostavlja otrovanu hranu za pse i mačke. (Radio Pag)

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 2.5 (2 glasova)

Komentari

Slika korisnika SandraPusicac
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.