Milanović neistinom vrijeđa Kosor

Slika korisnika admin
Autor: 
FAH
Počela predizborna kampanja?

Odvjetničko društvo Šeparović, Špehar i Gavranić danas je u ime svoje stranke, predsjednice Vlade Jadranke Kosor odbacilo kao notornu neistinu jučerašnju izjavu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića u Dnevniku Nove TV da se Jadranka Kosor "dočepala stana bez da ga je platila", ocijenivši da je Milanović svjesno izrekao neistinu s ciljem da uvrijedi i okleveta Jadranku Kosor.

"Jadranka Kosor je već višekratno demantirala ovakve i slične navode, međutim kako su opetovano iznesene neistinite informacije, ponovno ističemo da je Jadranka Kosor stekla stanarsko pravo na svom stanu sukladno tada važećem Zakonu o stambenim odnosima i stan otkupila u cjelosti zakonito, po cijeni i postupku kao i ostali nositelji stanarskog prava na stanu u vlasništvu Republike Hrvatske", stoji u dopisu koji je potpisala odvjetnica Ljerka Šeparović.

Napominje se da je upravo na inicijativu SDP-a Državno odvjetništvo ispitalo sve okolnosti, te u svom očitovanju opetovano jasno potvrdilo da je Jadranka Kosor svoj stan stekla i platila u cjelosti sukladno zakonu.

"Dakle, iz navedenog je savršeno razvidno da je Zoran Milanović svjesno izrekao neistinu, s jedinim i jasnim ciljem da uvrijedi i okleveta Jadranku Kosor i time naškodi njezinoj časti i ugledu", čime su povrijeđena njezina prava i interesi, stoji u dopisu.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika santa
i 90m2 stana dobila je jer je na to imala pravo? a velike obitelji se stiskaju u stanu veličine omanje sobice...ako je pravedna , što će joj odvjetnici da bi joj obranili čast...ma na stranu i Jaca...ona je samo kap u moru...žena je uzela jedan stan, a što je s onima koji su uz dvije kuće s četiri stana od MORHA dobili još jedan od 100m2? poštenom čovjeku koji daje čitavu plaću za ratu kredita mora pozliti kad ono čita...pogotovo nakon izjave da ima pravo na stan jer su mu ustaše pobile obitelj!
Slika korisnika glas007
Naravno da istina vrijeđa lupeže kao što je Jaca. U državi u kojoj su Mladen Bajić i njegovo Državno odvjetništvo sluge i peti ortaci pljačkaša države i političke oligarhije na vlasti nije bilo ni za očekivati da će se usuditi utvrditi istinu o načinu na koji je Suzana došla do stana. Ma ne samo Suzana i svi oni drugi članovi zločinačke organizacije i pokreta za pljačku naroda i organizirani kriminal. Ma gdje je to Mladen Bajić uradio bilo što u interesu prvde i pravednosti ako mu to nisu dozvolile njegove gazde koje ga drže na lancu i kao poslušnog cucka huškaju na svoje protivnike. Da je pravo, a ne Bajićevo Državno odvjetništvo ispitalo sve okolnosti, u svom bi očitovanju opetovano jasno ustanovilo i potvrdilo da je Jadranka Kosor svoj stan stekla nezakonito. Što znači stekla ona ga je u manirima razbojnice i mafijaša otela slabijima, a sada nam takva lupeškinja prodaje maglu o poštenju i brigi za narod. Nije ni čudo da joj smjeh ne silazi sa lica, jer doista je smješno da o sudbini preko četiri milona stanovnika ove države odlučuje jedna pokvarena vucibatina koja si nije bila u stanju pošteno obezbijediti krov nad glavom, već ga je stekla izbacujući druge. Fuj, fuj, kada se narod da toliko zaplašiti i poniziti da mu vlast čine mafijaši i kokošari kao Jadranka Kosor i njeni janjičari u Banskim dvorima i Markovom trgu.
Slika korisnika santa
došlo je vrijeme za korjenite promjene...