Izložba fotografija Ivane Kurta

Slika korisnika asaric
U petak na privlačkom rtu Artić
Autor: 
Izložbu organizira TZ Općine Privlaka

U petak 02.07. na rtu Artić s početkom u 20 sati održat će se otvorenje izložbe fotografija i zapisa pod nazivom »Lovit ću zalaske...Izolirani mi, ti i ja i najljepši zalasci sunca«, autorice Ivane Kurta iz Zadra.
Fotografije su nastale u razdoblju izolacije i socijalne distance, od ožujka do svibnja 2020. Strah od nepoznatog, osobni emotivni gubitak, bili su dovoljni da izazovu »bunt«, tjerajući autoricu da negdje,u sebi, u svojim bližnjima, prirodi, potraži optimizam, bez obzira na sve. Inspiraciju za prozni i poetski tekst, Ivana pronalazi u prirodnim ljepotama Privlake gdje provodi vrijeme samoizolacije i distance, u svojoj obitelji, u stihovima Pabla Nerude i naposljetku, u svojoj osobnosti.
Ovu izložbu koja nudi dvadesetak proznih i poetskih tekstova, isto toliko fotografija zalazaka sunca organizira TZ Općine Privlaka. Recenziju zapisa uredila je Elvira Katić, prof., a prijevod zapisa na engleski Ana Troskot Bajić i Ivana Dokoza. U glazbenom dijelu programa uz pratnju gitare sudjeluju Daria i Vinko Baković.
Izložba je otvorena do 08.07. a može se razgledati svaki dan od 19 do 22 sata.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika monika
Liiiiipooooo

Monika