Tin i Starački dom Dalmatino danas u finalu bore se za naslov

Slika korisnika asaric
2. Kanela kup 2021. došao do završnice
Večeras u 22 sata u finalu 2. Kanela kupa MNK Tin i Starački dom Dalmatino podijeliti će 36 tisuća kuna. Pobjedniku će pripasti 24 tisuće, a poraženom upola manje, što je najveći novčani iznos na jednom malonogometnom turniru u Zadarskoj županiji, ali i šire
RAŠTANE KANELA
ZA NASLOV - U finalu se sastaju Tin i Starački dom Dalmatino

Drugi Kanela kup 2021 u Raštanima Gornjim došao je do završnice i to nakon što su oba polufinala odlučena šestercima. Večeras u 22 sata u finalu 2. Kanela kupa MNK Tin i Starački dom Dalmatino podijeliti će 36 tisuća kuna. Pobjedniku će pripasti 24 tisuće, a poraženom upola manje, što je najveći novčani iznos na jednom malonogometnom turniru u Zadarskoj županiji, ali i šire.

Prošlogodišnji pobjednik, zadarski Tin, što je vrlo zanimljivo, naslov će braniti nakon četiri remija, odnosno u svakoj utakmici kroz turnir slavio je boljim izvođenjem penala (Termin, Stanovi, Dalmatino Drage). Tako je bilo i u polufinalu protiv Benkovačkog Sela kad su preko Tonija Katalinića »posljednjeg Mohikanca« iz ekipe Tihe Kneževića uspjeli anulirati vodstvo dobrih »Benkovčana«. Momci iz benkovačkog kraja bili su dobri (izbacili domaćina Kanelu i Murvicu autoprijevoznika Mimine) možda i sa previše respekta prema imenu protivnika, što je potvrdilo i to što je njihovo vodstvo (Božidar Jelovčić) kratko trajalo. Prilikom izvođenja penala u prvoj seriji udarac Denisa Jelića obranio je Ante Piplica, vratar Tina.

TIN 4 (1)  - BENKOVAČKO SELO 2 (1)

TIN: Ante Piplica, Ivan Mandić, Hrvoje Jovančević, Toni Katalinić (1), Toni Baždarić, Ante Dundović, Renato Nović. Voditelj: Tiho Knežević.
BENKOVAČKO SELO: Luka Tulumović, Denis Pejić, Denis Jelić, Leonardo Pejić, Saša Kralj, Riki Đeveljekaj, Franko Knez, Vlatko Kralj. Božidar Jelovčić (1). Voditelji: Mladen Jarmanović i Mario Pejić.

SD DALMATINO 6 (1) - PAKOŠTANE 5 (1)

STARAČKI DOM DALMATINO: Rafael Baričić, Jakov Mudronja (1), Luka Celić, Mateo Mužar, Saša Subotić, Niko Škugor, Bruno Žilić, Mate Polegubić, Duško Martinac, Zvone Teklić. Voditelji: Luka Čulina i Željko Pešić.
PAKOŠTANE: Jure Šarin, Riko Maksan, Ivan Rosan, Jere Lokin, Ivan Anić, Mate Šarin (1), Frane Vučkov, Marin Barešić, Vice Birkić, Roko Barešić, Luka Mitrović, Josip Zekonjić. Voditelj: Luka Šarin.

Nakon četvrtfinala gdje su tri utakmice odlučene boljim izvođenjem penala, isto se preslikalo i na polufinale. Prvi polufinalni sraz bio je: tvrd, čvrst, nabrijan, pun duela, priče sa sucima, međusobnog koškanja, ali i dobrih poteza. Starački dom Dalmatino sa sjedištem u Biogradu za ovaj turnir okupio je prvoligaške futsal igrače iz cijele Dalmacije, pa i Futsal Dinama, koji su ulaskom u finale opravdali svoj angažman. Jedini njihov igrač sa »zadaraskom adresom« vratar Rafo Baričić kod šesteraca obranio je udarac Josipu Zekonjiću. S druge strane, od tri pakoštanske ekipe (Obala Pakoštane, Sveta Justina) najdalje su dogurale Pakoštane, koje će u subotu od 20.30 sati igrati susret za treće mjesto vrijedan šest tisuća kuna.

R. ZORIĆ

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika Marija Magdalena
Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)