Nakon tri godine u Zadru, a po prvi put na Adventu, koncert će održati uvijek rado slušani Željko Bebek

Slika korisnika asaric
Bebek poručio: Raduju nas i pozornica i publika i posebno grad Zadar!
Bit će to poznati repertoar kojeg publika voli. Naravno, njemu ćemo pridodati, osim starih pjesama koje sam pjevao kada su ovi stari bili mladi, i poneku novu pjesmu koje su već jako poznate i popularne, a za koje smo osvojili i Cesarice. Sigurno će publika biti zadovoljna, a mi ćemo naše raspoloženje prenijeti na njih iz sve snage, obećao je Bebek
Uz Željka Bebeka i njegovu ekipu definitivno neće biti dosadno

Ovaj legendarni pjevač ne krije uzbuđenje zbog svog nastupa na Adventu, a posebice ga raduje ponovni susret s ovdašnjom vjernom publikom i fanovima svih generacija koje su ga slušale najprije kao pjevača "Bijelog dugmeta" , a kasnije i kao samostalnog izvođača.

- Posebno me raduje dolazak u Zadar u vrijeme Adventa obzirom da je to možda jedini grad u Hrvatskoj u kojem nikad nisam bio na Adventu. Posebno sam raspoložen, i ja i cijela ekipa, zato što je u ovom današnjem vremenu teško napraviti nastupe. I kad je Zadar spreman na to i osigurano je vrijeme za to, ja se jako radujem da napokon ponovno nastupim u Zadru, rekao nam je Bebek uoči gostovanja.

Prisjetio i se i svog zadnjeg nastupa u našem gradu, onog prije tri godine kada je gostovao u dvorani Krešimira Ćosića:

- Nismo bili dugo pa će tim užitak biti veći. Zadnji put sam nastupio u dvorani prije tri godine i poslije toga nažalost nisam nastupao. Jako me raduje Advent i to vrijeme kad ću pjevati u gradu Zadrar, kaže Bebek.

Uz Željka Bebeka i njegovu ekipu definitivno neće biti dosadno. Naprotiv, bit će to odlična zabava i jednako tako dobra atmosfera.

- Bit će to poznati repertoar kojeg publika voli. Naravno, njemu ćemo pridodati, osim starih pjesama koje sam pjevao kada su ovi stari bili mladi, i poneku novu pjesmu koje su već jako poznate i popularne, a za koje smo osvojili i Cesarice. Sigurno će publika biti zadovoljna, a mi ćemo naše raspoloženje prenijeti na njih iz sve snage, obećao je Bebek i poručio Zadranima:

"Bit će to najljepša moguća zabava, posebno zbog toga što nismo dugo nastupali pa nas raduju i pozornica i publika i posebno grad Zadar"!

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika IvanMarković
Sjajno svjedočanstvo, moje ime je Ivan Marković. Imam dobre vijesti za sve zajmoprimce, poslovne ljude, državne radnike, studente, itd.. Imajte na umu da je ovo sjajno vrijeme za dobivanje zajma, uzmite božićni zajam po kamatnoj stopi od 3%. Otplata počinje tri mjeseca nakon što ste sigurno primili zajam, želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da se zahvalim đakonu Frankie Vladimiru. Dobila sam zajam od nje prošli mjesec da platim svoje račune za kraj godine, kao majka, savjetovat ću svakome kome treba zajam da se obrati đakonu Franku Vladimiru za dobro djelo koje je učinila u mom životu. Ovo su njezini kontakt podaci putem WhatsAppa: (+ 13475741807) putem e-maila: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com