PROSVJEDNI SKUP ZADARSKIH TAKSISTA

Slika korisnika admin
taksi

Zbog onemogućavanja prava na rad i zaradu nelojalne konkurencije, Sindikalna podružnica samostalnog sindikata taksista Zadar u ponedjeljak će održati prosvjedni skup na autobusnom kolodvoru na taksi stanici. Na prosvjednom skupu zadarski taksisti će govoriti o aktivnostima koje će poduzeti prema mjerodavnim državnim tijelima radi zaštite prava djelatnika taksi službe. Skup je najavljen za 10 sati.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika glas istine
Slažem se da su divlji "taksisti" problem, ali ovo sa nelojalnom konkurencijom je vic. Smiješno je tvrditi da im se onemogućava prava na rad i zaradu, kada znamo da recimo za prijevoz do Nina taksisti traže i preko 300,00 kuna. Da ne govorimo o tome kako se gule stranci. Slažem se da triba uvesti reda, ali triba početi red uvoditi među taksistima koji bi se nepoštenim odnosom prema mušterijama htjeli obogatiti na brzinu.
Slika korisnika evo vakoj
Ovim Zadarskim taksistima triba zabraniti rad po zadru jer su sramota zadra, neprosvjećeni,nekulturni i lažljivi, a i lopovi jer svaki ima svoju cijenu, i svi su neki muljatori. Taxi Lulić, i onaj iz rijeke su za svaku pohvalu.