Zagrepčanka prešla preko dvije pune crte

Slika korisnika admin
Zvonko KUCELIN
Sudar na najprometnijoj cesti izazvao je veliki zastoj prometa

Pravi prometni krkljanac mogao se vidjeti jučer prijepodne nedaleko Košarkaške dvorane Jazine i zgrade Pegla, a izazvala ga je 64-godišnja Zagrepčanka. Žena se, po policijskim podacima, krenula uključiti u promet izlazeći s parkirališta na Ravnicama te je prešla preko dvije kolničke trake iz pravca "Pegle" i uključila se preko dvije pune crte u prometni trak prema centru. No protuzakonito manevriranje hondom zagrebačkih tablica završilo je sudarom s dva vozila kojima su upravljali 45-godišnji vozač i 45-godišnja vozačica, zatečeni nepropisnim "upadanjem" zagrebačke vozačice u promet.

Na automobilima, jednom zagrebačkih, a dva zadarskih tablica, nastala je manja materijalna šteta.

A večer ranije oduzimanje prednosti 32-godišnjem mopedistu, koje je skrivio 18-godišnji vozač, završilo je teško, manje bezazleno - teškim ozljeđivanjem 32-godišnjeg vozača mopeda.

- Nesreća se dogodila na križanju ulica Josipa Jurja Strossmayera u nedjelju oko 18 sati kada je vozač automobila zadarskih registracija dolazeći iz smjera Tankerkomercove marine skretao ulijevo i tako oduzeo prednost vozaču skutera, rekli su u PU zadarskoj pojasnivši kako je vozač skutera pao i zadobio teške tjelesne ozljede, zbog čega 18-godišnjaku slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

 

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika big.daddy
E pa što češ kad je baba polagala na fići a bili su dva znaka i tri ceste u ciloj Hrvatskoj,pardon Sr Hrvatskoj onda ili je polagala ono par nepar danima;